Ljubav u naredna tri dana:Saznajte sta donose subota,nedelja i ponedeljak!

Ljubav u naredna tri dana:Saznajte sta donose subota,nedelja i ponedeljak!

22. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ali sada nije pravo vreme za emocije. Moramo da kazemo da nema sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih stizete do svog cilja. Ono sto je vazno da znate jeste da ce ljubav da pobedi.

 

 SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem.Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca vam je naklonjena ali treba da znate da ne bi ste smeli da sumnjate u nekoga ko je oduvek iskren prema vama. Nekome sta vazni i dragi.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Imajte na umu da vam slede dani za emocije i da ste neko koga cekaju divni trenuci u danima koji su pred nama. Ostalo je na vama.

 

 JARAC

Morate znati sta je ono sto zelite. Jednom raku ste vazni i dragi i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Ostalo je na vama ali nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Emocija vam nece faliti…

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za promene. Dani za emocije i radost. Ljubav vam kuca na vrata. Ostalo je na vama ali ova tri dana mogu da donesu promene na bolje i veliku radost u vas zivot. Ostalo je zaista na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Konacno slede tri dana tokom kojih cete biti miljenik sudbine. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Ostalo je samo na vama ali jasno je da je ta osoba iskrena. Da joj jeste iskreno stalo.

 

 

Stranice: 1 2