Poruke univerzuma za sve znakove do kraja marta meseca!

Poruke univerzuma za sve znakove do kraja marta meseca!

25. Marta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce  moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Jednom raku ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Sledi vam niz divnih desavanja i vi ste neko ko ce spoznati sta je to prava ljubav. Mislite o tome.

STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca je konacno tu. Vama ce mozda da usledi povratak nekoga iz vase proslosti. Na vama je da li je to ono sto zelite.

 

JARAC

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Nemojte mariti za tudja misljenja. Vazno je da znate da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i neko ko vas iskreno voli. Voli iznad svega.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za promene. Vi ste znak koji ce moci na neki nacin da promeni svoj zivot. Bice ovo dani kada ce mnogo toga napokon doci na svoje, a vi konacno srecniji nego ikada.

 

 RIBE

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je na vama jer cuda mogu da uslede.

Stranice: 1 2