Slede zadni dani maja:Ovan donosi odluku,Lav stize do cilja, Riba se kaje…

Slede zadni dani maja:Ovan donosi odluku,Lav stize do cilja, Riba se kaje…

22. Maja 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da slede dani kada cete shvatiti da ste pogresili. Mozda vi to niste zeleli ali je izvesno da su sada pred vama dani tokom kojih cete imati priliku da tu gresku ispravite. Nekome dugujete izvinjenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ste vi znak koji ce imati najvise srece tokom ovih dana. Vama ce zadnji dani maja doneti samo lepe stvari. Bitno je da idete u korak sa svojim zeljama. Sledi vam zaista savrsen period kada o emocijama pricamo.

 

 STRELAC

Ljubav ce vama biti na prvom mestu. Zadnji dani meseca ce biti posebno lepi. Ono sto treba da znate jeste da jedna osoba iz vase proslosti prema vama oseca nesto jako i snazno. Itekako je iskrena u svojim namerama i emocijama.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ostvarenje velike zelje. Dugo ste cekali na to ali sreca je na korak od vas. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije i dodje do svog cilja. Slede vam sjajni dani za posao.

 

 VODOLIJA

Ljubomora ce vam biti veliki problem u danima koji su pred nama. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je to velika greska. Vi ste voljeni, imate nekoga ko je spreman da vam bude podrska i oslonac. Nemojte to kvariti.

 

 RIBE

Kajete se. To je izvesno jer vam je jasno da ste napravili veliku gresku. Imali ste osobu koja vas je volela iznad svega ali niste znali da cenite ono sto je pripadalo samo vama. Sada se silno kajete i zelite da vratite vreme.

Stranice: 1 2