Horoskop za naredna tri dana Bikovi i Rakovi manji problemi vam slede.

Horoskop za naredna tri dana Bikovi i Rakovi manji problemi vam slede.

27. Maja 2024 0 By Luca

 

VAGA

Drage vage, vama naredni dani donose prelepe trenutke koji će vas prosto pa oduševiti. Prvo ćete dočekati ostvarenje jedne vaše male želje, pa vas onda posle toga očekuje jedan uspeh koji će vam tako mnogo značiti na planu samopouzdanja.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vi ćete tokom narednih dana biti pod jako velikim stresom, jer vam stižu jako veliki problemi u ljubavi. Vaš partner će poverovati da ste vi učinili nešto sa čim ste ga izdali, a vama neće biti ni malo lako da urazumite voljenu osobu.

STRELAC

Dragi strelci, vi tokom narednih dana trebate pokazati veliki oprez, jer će neke osobe pokušati da vam stvore jako velike poteškoće. Ipak, ono što je sigurno jeste to da vam se neće dopasti dešavanja koja će vam doneti naredni dani.

JARAC

Dragi jarčevi, vaša voljena osoba će tokom narednih dana činiti postupke koje vi nećete moći da razumete. Vaša voljena osoba će vam nanositi tugu sa nekim postupcima. Vama sreda, četvrtak i petak baš i neće ispuniti očekivanja koja imate od njih.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama sreda hoće doneti niz problema, ali vas zato tokom četvrtka i petka očekuje samo mnogo toga dobrog. Ono što je sigurno jeste to da će se vaše raspoloženje veoma često menjati tokom narednih dana.

RIBE

Drage ribe, vama će naredni dani biti veoma mirni i u to nema nikakve dileme. Vas tokom narednih dana ne očekuju neka posebno bitna dešavanja, ali ono što je za vas najvažnije jeste to da će vas prosto pa svi problemi zaobići. Tokom narednih dana ćete imati neočekivano mnogo slobodnog vremena.

Stranice: 1 2