Rune za prvu polovinu meseca juna , evo sta vam proricu.

Rune za prvu polovinu meseca juna , evo sta vam proricu.

1. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Berkana (Rune plodnosti)

Vage će biti inspirisane energijom Berkane, koja simbolizuje plodnost i obilje. Ovaj period donosi prilike za rast i razvoj u svim oblastima života. Budite otvoreni za nove mogućnosti i iskoristite svoj potencijal.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Eihwaz (Rune odbrane)

Za Škorpije, rune ukazuju na potrebu za zaštitom i odbranom. Ovaj period donosi izazove i testove koji će vam omogućiti da pokažete svoju snagu i otpornost. Budite hrabri i verujte u svoje sposobnosti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Laguz (Rune vode)

Strelčevi će biti inspirisani energijom Laguza, koja simbolizuje intuiciju i duboke emocije. Ovaj period donosi prilike za istraživanje svoje unutrašnje mudrosti i dubljeg razumevanja. Budite otvoreni za svoje instinkte i sledite svoje srce.

Jarac (22. decembar – 19. januar): Gebo (Rune darova)

Za Jarčeve, rune ukazuju na prilike za razmenu i deljenje. Ovaj period donosi mogućnosti za stvaranje dubljih veza i razmenu energije sa drugima. Budite otvoreni za saradnju i deljenje svojih resursa.

Vodolija (20. januar – 18. februar): Thurisaz (Rune izazova)

Za Vodolije, rune ukazuju na izazove koje treba prevazići. Ovaj period donosi prilike za rast i transformaciju kroz suočavanje sa svojim strahovima i ograničenjima. Budite hrabri i otvoreni za promene.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ribe (19. februar – 20. mart): Sowilo (Rune sunca)

Ribe će biti inspirisane energijom Sowila, koja simbolizuje svetlost i prosvetljenje. Ovaj period donosi prilike za osvetljenje svoje unutrašnje istine i ostvarenje svojih ciljeva. Budite fokusirani na svoje svetlo i sledite svoje srce.

Ove rune mogu vam pružiti uvid i inspiraciju za prvu polovinu meseca juna. Budite otvoreni za poruke koje vam šalje univerzum i koristite ove simbole kao vodič za svoje putovanje.

Stranice: 1 2