Ljubavni horoskop od 5. od 12.juna:Sedmica za cuda!

Ljubavni horoskop od 5. od 12.juna:Sedmica za cuda!

2. Juna 2024 0 By Dejana

 VAGA

Bitno je da idete u skladu sa svojim zeljama. Neka vas zivot bude samo vasa stvar. Morate znati da je zivot previse kratak i da je vazno da cinite onako kako vam nalaze srce. Sve moze da dodje na svoje kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se neke vase zelje ostvare. Velike su sanse da cete vi biti znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Imajte na umu da je doslo vreme da se i vase zelje ostvare.

 

 STRELAC

Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Ovo ce biti dani za velike promene kada ste vi u pitanju. Razmislite o tome jer postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska i  oslonac.

 

 JARAC

Nemojte se dvoumiti. Bitno je da znate da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Ta osoba jako dugo krije svoje emocije jer se plasi vaseg odbijanja ali sada je spremna da ide na sve ili nista. Dajte joj priliku.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da niste u pravu. Voljenis te i imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vam uzvrati na isti nacin vasu emociju. Vi itekako mozete biti srecni, vazno je samo da se prepustite…

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ova sedmica vama biti jako lepa. Moguce je da cete dobiti sve ono o cemu ste do sada mastali. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je stalo. Sreca vam kuca na vrata.

Stranice: 1 2