Ljubavni horoskop za utorak:Nekome dolaze trenuci za pamcenje!

Ljubavni horoskop za utorak:Nekome dolaze trenuci za pamcenje!

3. Juna 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Dolazi do toga da neke vase zelje konacno postanu divna stvarnost.  Slusajte svoje srce jer nema nimalo sumnje da ono sada zna sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da je za vas i nemoguce moguce. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete je dati, da li cete oprostiti, to je samo na vama. Vazno je da se posvetite sebi i uzivate u zivotu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Sledi vam mogucnost da dobijete ono o cemu ste mastali. Jedna vodolija iz vase proslosti je spremna da se bori za vas. Ako joj date sansu, moguce je da ce upravo ona biti osoba koja ce vam ljubav dokazati na delu.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Ovo se posebno odnosi na jarceve koji su sada u vezi. Moguce je da cete upoznati nekoga ko ce vas iskreno voleti.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje, i jos mnogo toga. Nemojte odustajati od svojih zelja.

 

RIBE

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Sreca vam kuca na vrata, a napokon cete moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je stalo. Vama ovaj utorak donosi lepe vesti na koje ste jako dugo cekali.

Stranice: 1 2