Ljubavni horoskop za sredu, Blizanci budite spremni da saslusate partnera .

Ljubavni horoskop za sredu, Blizanci budite spremni da saslusate partnera .

4. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Vaša diplomatska veština dolazi do izražaja. Uspećete da rešite mnoge probleme koji su vas mučili, što će doneti olakšanje i radost u vaš ljubavni život​ .Samci imaju šansu za nova poznanstva koja mogu prerasti u ozbiljne veze​ .

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Pripremite se za izazovne dane. Partner može zabrinuti svojim ponašanjem, a moguće su i finansijske poteškoće. Budite smireni i racionalni, razgovarajte otvoreno.Ovo je dobar trenutak za rešavanje starih nesuglasica.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)
Ljubav je u vazduhu. Mogući su neočekivani ljubavni susreti. Budite spontani i otvoreni za nova iskustva​ .Partner će biti spreman za nove aktivnosti koje unose osveženje u vezu.Samci bi mogli naići na osobu koja deli njihovu strast za putovanjima i učenjem​.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac (22. decembar – 19. januar)
Sreća je na vašoj strani. Sve što radite u narednim danima imaće velike šanse za uspeh. Iskoristite ovu priliku za ostvarenje svojih snova i ambicija​ .Radite na učvršćivanju odnosa kroz zajedničke planove i ciljeve. 

Vodolija (20. januar – 18. februar)
Mogući su problemi na ljubavnom planu, uključujući svađe i nesporazume. Ostanite smireni i razgovarajte s partnerom o osećanjima. Ne očajavajte ako ste sami, prava ljubav će doći​.Inspirisani ste da unesete inovacije u svoj ljubavni život. Partner će ceniti vašu originalnost i slobodoumnost.

Ribe (19. februar – 20. mart)
Očekuje vas period radosti i ispunjenja. Jedna vaša želja će se ostvariti na najdivniji način, donoseći sreću i optimizam​.Partner ce ceniti vasu nesznost i razmevanje , idite zajedno prema vasim snovima i ciljevima.

Stranice: 1 2