Ljubav do kraja meseca juna budite pazljivi da ne budete dominantni.

Ljubav do kraja meseca juna budite pazljivi da ne budete dominantni.

10. Juna 2024 0 By Luca

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubav: Vezane Vage će osećati harmoniju i balans u vezi. Radite na dubljoj emocionalnoj povezanosti sa partnerom. Slobodne Vage će biti šarmantne i privlačne, što će im doneti mnogo novih poznanstava. Do kraja meseca, moguće je da će neka od tih poznanstava prerasti u nešto ozbiljnije.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ljubav: Vezane Škorpije će prolaziti kroz strastven i intenzivan period. Radite na tome da održite balans između emocija i razuma. Slobodne Škorpije će biti misteriozne i privlačne, što će im doneti mnoge udvarače. Do kraja meseca, moguće je da će se razviti duboka emocionalna veza sa nekim ko će vas potpuno razumeti.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ljubav: Vezani Strelčevi će uživati u avanturama i zajedničkim aktivnostima sa partnerom. Održavajte komunikaciju otvorenom kako biste izbegli nesporazume. Slobodni Strelčevi će biti otvoreni za nove susrete i moguće je da će upoznati nekoga ko deli njihove avanturističke sklonosti. Do kraja juna, moguća je pojava stabilne i ispunjavajuće veze.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ljubav: Vezani Jarčevi će raditi na jačanju temelja svoje veze. Posvetite više vremena partneru i budite strpljivi. Slobodni Jarčevi će biti oprezni u ulasku u nove veze, ali krajem meseca moguće je da će upoznati nekoga ko će ih emotivno ispuniti. Nova veza može doneti stabilnost i dugoročnu sigurnost.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ljubav: Vezane Vodolije će prolaziti kroz dinamičan period. Radite na tome da održite balans između slobode i povezanosti sa partnerom. Slobodne Vodolije će biti otvorene za nove susrete i moguće je da će upoznati nekoga ko će ih fascinirati svojom originalnošću. Do kraja juna, moguća je pojava nove, uzbudljive veze.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ljubav: Vezane Ribe će osećati duboku emotivnu povezanost sa partnerom. Radite na tome da održite iskrenu komunikaciju. Slobodne Ribe će biti romantične i otvorene za nove susrete. Do kraja meseca, moguće je da će upoznati nekoga ko će im pružiti emotivnu stabilnost i sigurnost.

Stranice: 1 2