VODOLIJA – Ona je JAKA i nikada ne odustaje od BORBE ZA PRAVDU.

VODOLIJA – Ona je JAKA i nikada ne odustaje od BORBE ZA PRAVDU.

10. Juna 2024 0 By Luca

Vodolije svakoga dana sve više napreduju i postaju sve bolje i bolje. Zaista, Vodolije imaju mnogo ambicija i one se sigurno neće smiriti sve dok sve svoje ambicije ne ispune. Uran im je takođe dao snagu brze i lagane transformacije, tako da su poznate kao mislioci, naprednjaci i humanisti. Dobro se osećaju u grupi ili zajednici, pa neprestano teže da budu okružene drugim i dragim ljudima.

Njena velikodušnost, brižnost i saosećajnost svuda je prepoznatljiva. Njena ljubav je veliki simbol ljubavi. Ljubav joj uvek cveta i zna da će voleti čitav život. Njena je duša uvek bliska, jer Vodolija je osoba koju svi poštuju i cene. Rođena je da bude puna ljubavi i spremna je uvek deliti sreću. Njena sreća je zagarantovana i prepušta se njoj, kako bi što više uživala. Uživa u svakom trenutku svog života, život joj je divan i iskorišćava ga na svoj najbolji način. Ljubav joj je najlepši osećaj koji se može dogoditi svakom čoveku, jer čovek bez ljubavi je prazan.Nastavak na sledecoj strani…

Vodoliji pruža snagu i jedina je svetla tačka u njenom životu, a svojom pozitivnom energijom uvek svakog preporodi. Uvek je spremna pružiti svoju ljubav, nežne reči i svu svoju snagu. Ljubav je ta koja joj pruža uvek šansu za novi početak , te brojne i lepe dane. Njeno srce uvek poznaje svaki svoj ritam i beskrajno želi da zajedno kuca u ljubavnom ritmu svoje strasti. Njena istinska ljubav se tiče samo nje i isključivo je njen kvalitet, koja je više od velikodušnosti, više od osećaja.

Vodolija želi skoro svaki trenutak iskoristiti za stabilizaciju emotivnog života i što više vremena provoditi uz osobu koju voli. Stabilna je, puna razumevanja i najviše skromnosti. Savršena je za podrške, savete i zaštitu. Vodolija uvek ima tople reči i dobre savete, te je spremna pružiti rame za plakanje. Veoma je druželjubiva, ljubazna i uvek je prijateljski nastrojena. Izbegava sukobe i teške teme, te uvek ide linijom manjeg otpora. Njena velikodušnost je uvek na usluzi, jer je uvek brižna, jaka i vrlo osetljiva.

 

Vrlo je zanimljiva, inteligentna i uvek je pozitivna. Veoma je požrtvovana i sa svakim se može u svemu složiti. Uvek pokazuje svoja osećanja i srećna je kada može usrećiti svoju voljenu osobu. Pruža pojačanu emotivnu energiju, a samim tim otvara vrata osobi koju neizmerno voli. Voli da pravi dobru organizaciju i zanimljivosti u kojima voli da uživa u lavirintu ljubavi, koristeći svoj šarm, osmeh i svoju veliku ljubav. Rado prihvata svoju ljubav i bolji život, te uvek ima dobre namere, te unosi sigurnost i dobro raspoloženje.

Istrajna je u svemu i uvek ima želju za napredovanjem i mogućnostima da organizuje važne poslove.

 

Uvek je spremna da radi na novim idejama i planovima, te da unosi emocije u posao koji obavlja. Sigurna je u sebe i u svoje znanje, a dobra energija joj omogućava da dobro posluje i da joj omogući da pravi još veće planove za budućnost. Uvek preuzima obaveze i pruža podršku i veliko razumevanje.

U poslovnom svetu uvek je dobro raspoložena i otvorena za svaki dijalog. Njene obaveze nikada je ne opterećuju, jer je uvek spremna da se dokazuje i donosi neke važne odluke. Kada se pred njom ukaže uspešan period za relizaciju njenih planova i ideja, ona tada pokazuje drugima koliko vredi i da je u većini slučajeva nezamenljiva.

 

Poseduje veoma dobre talente i drži se uvek profesionalnih standarda. Vodolija je odličan radnik i uvek je posvećena onome što radi. Društvena je, komunikativna i uvek spremna za zabavu. Vodolija će učiniti sve za voljenu osobu do tačke samopožrtvovanja. Njihovi prijatelji trebalo bi da poseduju ove tri osobine: kreativnost, intelekt i integritet. Kada je reč o porodici, njihova očekivanja nisu ništa manja.

Iako imaju osećaj dužnosti prema rodbini, oni neće održavati bliske veze ako se ne ispune ista očekivanja kao u prijateljstvu. Vodolije su mudre osobe koje znaju da je život samo jedan i upravo zbog toga Vodolije ne žele da žale ni zbog čega, one svaku priliku za sreću koriste i one čine sve ono za šta smatraju da im može doneti sreću.

Ako ih životni partner sputava u tome, vrlo lako se može desiti da budu same ili da nadjačaju suprotni pol. Iskreno govoreći, Vodolija je neko ko prosto može da ide sam kroz život i da nikad ne zavisi ni od koga. Sve što ima, stekla je svojim vlastitim radom i može biti jako uspešna i ispunjena osoba.

Stranice: 1 2