Horoskop bivsih ljubavi, nekome bivsa ljubav postaje nova ljubav evo i kome.

Horoskop bivsih ljubavi, nekome bivsa ljubav postaje nova ljubav evo i kome.

12. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Bivše Ljubavi: Vage su šarmantne i diplomatske, ali mogu biti neodlučne. Njihovi bivši partneri pamte romantiku i harmoniju, ali i teškoće u donošenju odluka. Saveti: Vage bi trebalo da rade na odlučnosti i samopouzdanju. Razmislite o tome kako možete bolje doneti odluke i stajati iza njih.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Bivše Ljubavi: Škorpije su strastvene i intenzivne, ali mogu biti posesivne i tajanstvene. Njihovi bivši partneri pamte duboku povezanost, ali i ljubomoru i kontrolu. Saveti: Škorpije bi trebalo da rade na poverenju i transparentnosti. Razmislite o tome kako možete bolje izraziti svoje emocije i izbegavati kontrolisanje.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Bivše Ljubavi: Strelčevi su slobodoljubivi i avanturistički, ali mogu biti nepredvidivi i nezavisni. Njihovi bivši partneri pamte zabavu i avanture, ali i nedostatak stabilnosti. Saveti: Strelčevi bi trebalo da rade na preuzimanju odgovornosti. Razmislite o tome kako možete bolje balansirati između slobode i obaveza u vezi.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Bivše Ljubavi: Jarčevi su ambiciozni i disciplinovani, ali mogu biti previše fokusirani na posao. Njihovi bivši partneri pamte stabilnost i podršku, ali i nedostatak spontanosti. Saveti: Jarčevi bi trebalo da rade na ravnoteži između posla i privatnog života. Razmislite o tome kako možete biti prisutniji i opušteniji u vezi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Bivše Ljubavi: Vodolije su inovativne i slobodoumne, ali mogu biti emocionalno distancirane. Njihovi bivši partneri pamte intelektualnu stimulaciju i jedinstvenost, ali i emocionalnu distancu. Saveti: Vodolije bi trebalo da rade na emotivnoj povezanosti. Razmislite o tome kako možete bolje izražavati svoje emocije i biti prisutniji u vezi.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Bivše Ljubavi: Ribe su saosećajne i romantične, ali mogu biti previše idealističke i sklone begu od stvarnosti. Njihovi bivši partneri pamte ljubav i saosećanje, ali i nestabilnost. Saveti: Ribe bi trebalo da rade na postavljanju granica i suočavanju sa stvarnošću. Razmislite o tome kako možete biti realniji i stabilniji u vezi.

Za sve znakove zodijaka, važno je reflektovati na prošle veze i učiti iz njih. Razmislite o svojim greškama, ali i o onome što ste dobro radili, kako biste u budućnosti mogli biti bolji partneri.

Stranice: 1 2