Ljubavni horoskop za petak, Lav u centru paznje a Device bi trebale da se otvore prema partneru.

Ljubavni horoskop za petak, Lav u centru paznje a Device bi trebale da se otvore prema partneru.

13. Juna 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Ljubav: Danas ćete osećati snažnu želju da budete bliski sa svojim partnerom. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj dan da provedete kvalitetno vreme zajedno. Otvoreni i iskreni razgovori će učvrstiti vaš odnos. Slobodni Ovnovi bi mogli naići na nekoga ko im privuče pažnju svojom energijom i strašću. Budite hrabri i inicirajte kontakt.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubav: Stabilnost i sigurnost su vam danas najvažniji. Ako ste u vezi, posvetite se jačanju temelja vašeg odnosa. Partner će ceniti vašu pažnju i podršku. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga kroz svakodnevne aktivnosti ili posao. Ova osoba će verovatno deliti vaše vrednosti i interese.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ljubav: Komunikacija je ključna danas. Ako ste u vezi, otvoreno razgovarajte sa partnerom o vašim osećanjima i planovima. Slobodni Blizanci mogu očekivati zanimljive razgovore koji bi mogli voditi ka romantičnim susretima. Ne bojte se da izrazite svoje misli i osećanja.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ljubav: Emocionalna povezanost sa partnerom je danas naglašena. Ako ste u vezi, pokažite svojim voljenima koliko vam znače. Male geste pažnje i ljubavi će učiniti čuda. Slobodni Rakovi mogu osećati nostalgiju prema prošlim vezama. Pokušajte da se fokusirate na sadašnjost i mogućnosti koje ona donosi.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ljubav: Danas ćete biti u centru pažnje. Vaša harizma i samopouzdanje privući će partnera. Ako ste slobodni, privući ćete mnoge poglede i možda upoznati nekoga ko će vam se dopasti. Iskoristite svoju pozitivnu energiju da osvetlite tuđi dan.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ljubav: Iskrenost i otvorenost su ključne za održavanje harmonije u vezi. Ako ste u vezi, razgovarajte sa partnerom o svim nesuglasicama i pokušajte da nađete rešenje. Slobodne Device mogu upoznati nekoga ko deli njihove intelektualne interese. Pazite na detalje u komunikaciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2