Uticaj  Bele Selene na vaš horoskopski znak od 14. juna 2024. do 11. januara 2025.

Uticaj Bele Selene na vaš horoskopski znak od 14. juna 2024. do 11. januara 2025.

13. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Beli Mesec osvetljava vašu kuću partnerstva i odnosa. Bićete u prilici da poboljšate svoje veze, bilo da su romantične ili poslovne. Vaša diplomatska priroda će vam pomoći u rešavanju konflikata i postizanju harmonije. Očekujte podršku od partnera i bliskih osoba, što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Selena donosi transformaciju i obnovu u vaš život. Ovo je vreme za oslobađanje od negativnih uticaja i energija koje vas sputavaju. Fokusirajte se na lični rast i duhovnu obnovu. Možete očekivati intenzivne emocionalne procese, ali će vas oni voditi ka dubljem razumevanju sebe i svojih potreba.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Beli Mesec prolazi kroz vašu kuću avantura i učenja. Bićete optimistični i otvoreni za nove ideje i prilike. Ovo je idealan period za putovanja, obrazovanje i proširenje vaših vidika. Vaša žeđ za znanjem i iskustvima biće nagrađena, a vi ćete pronaći nove načine da izrazite svoju slobodu i kreativnost.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Selena osvetljava vašu kuću karijere i profesionalnih postignuća. Vaš trud i naporan rad biće prepoznati, a možete očekivati napredak i priznanja. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve i strateško planiranje. Ovo je pravo vreme da postavite temelje za svoju budućnost i ostvarite svoje ambicije.,,

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Beli Mesec donosi inovaciju i originalnost u vaš život. Bićete inspirisani da sprovedete nove ideje i projekte koji će doprineti društvenim promenama. Vaša kreativnost i nekonvencionalan pristup problemima biće prepoznati i nagrađeni. Iskoristite ovaj period za rad na projektima koji su vam strast.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Selena osvetljava vašu kuću duhovnosti i intuicije. Bićete posebno povezani sa svojim unutrašnjim svetom, što će vam pomoći da pronađete mir i harmoniju. Oslonite se na svoju intuiciju u donošenju važnih odluka i radite na svom duhovnom razvoju. Ovo je vreme za introspekciju i povezivanje sa dubljim aspektima svog bića.

Nadam se da će vam ovaj detaljniji pregled pomoći da bolje razumete kako Beli Mesec može uticati na vaš znak Zodijaka i da ćete iskoristiti ovaj period za pozitivne promene u svom životu.

Stranice: 1 2