Ljubav tokom vikenda , Lavovi se suocavaju sa intenzivnim emocijama.

Ljubav tokom vikenda , Lavovi se suocavaju sa intenzivnim emocijama.

28. Juna 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Vage će doživeti prijatna ljubavna iznenađenja zahvaljujući pozitivnim okolnostima. Ovo je vreme da se opustite i uživate u ljubavi. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva koja će vas iznenaditi svojom dinamikom. Iskoristite vikend za opuštanje i uživanje u romantičnim trenucima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)
Škorpije će imati priliku za prijatan razgovor sa novom simpatičnom osobom koja će zagolicati njihovu maštu. Vikend donosi intenzivne emocije i mogućnost za dublje povezivanje sa partnerom ili simpatijom. Pokažite svoju osećajnu stranu i budite otvoreni za nova iskustva​ .

Strelac (22. novembar – 21. decembar)
Za Strelčeve, ljubavni odnosi će biti stabilni. Nema značajnih promena na vidiku, ali to ne znači da ne možete uživati u trenutnom stanju. Posvetite se partneru i iskoristite vikend za zajedničke aktivnosti koje će vas zbližiti. Ako ste slobodni, ovaj vikend je idealan za introspekciju i razmišljanje o svojim ljubavnim željama​ .

Jarac (22. decembar – 19. januar)
Jarčevi će imati priliku da isprave greške iz prošlosti u ljubavnom životu. Ovo je idealno vreme za razgovor i rešavanje nesuglasica sa voljenom osobom. Iskoristite vikend za planiranje zajedničkih aktivnosti koje će vas zbližiti. Pokažite partneru koliko vam znači kroz male, ali značajne gestove​ .

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar)
Vodolije treba pažljivo da procene osobu koja ih interesuje pre nego što pokrenu nove ljubavne inicijative. Boravak na otvorenom i zajedničke aktivnosti mogu doneti osveženje i obnovu emocija u vezi. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva i avanture koje će vam doneti zadovoljstvo​.

Ribe (19. februar – 20. mart)
Ribe će imati stabilan ljubavni vikend bez većih promena. Ako ste zadovoljni trenutnim stanjem, uživajte u tome. U suprotnom, sačekajte bolji trenutak za veće ljubavne akcije. Posvetite se partneru i zajedničkim trenucima koji će vas dodatno povezati​ .

Stranice: 1 2