Evo detaljnog pregleda egipatskog horoskopa za jul 2024. za sve znakove Zodijaka, povezanih s egipatskim božanstvima.

Evo detaljnog pregleda egipatskog horoskopa za jul 2024. za sve znakove Zodijaka, povezanih s egipatskim božanstvima.

1. Jula 2024 0 By Luca

Amon-Ra (8-21. januar, 1-11. februar)

Karijera i finansije: Ove sedmice, rođeni pod zaštitom Amon-Ra mogu očekivati iskušenja na poslu. Važno je donositi mudre odluke i pažljivo planirati korake. Postoji mogućnost napredovanja u karijeri kroz diplomatične pristupe i rešavanje sukoba. Humanitarni rad će vam doneti unutrašnji mir i zadovoljstvo. Ljubav: U ljubavi, očekujte stabilnost i harmoniju. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas fascinirati svojim intelektom i snagom karaktera​ .

Izida (11-31. mart, 18-29. oktobar, 19-31. decembar)

Karijera i finansije: Jul će biti povoljan za one pod zaštitom Izide, posebno u aspektima kreativnih projekata. Vaša intuicija će biti pojačana, što će vam pomoći u donošenju važnih odluka. Ljubav: Najviše sreće imaćete u ljubavi. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi upoznati svoju sudbinsku ljubav. Oni u vezi će doživeti obnovu strasti i dublje povezivanje s partnerom​ ​.

Oziris (1-10. mart, 27. novembar – 18. decembar)

Karijera i finansije: Rođeni pod zaštitom Ozirisa, boga podzemnog sveta, suočiće se s periodom transformacije. Biće to vrijeme za introspekciju i redefinisanje ciljeva. Ljubav: U ljubavnom životu očekuju vas duboki emotivni procesi. Možda ćete se suočiti s prošlim vezama koje zahtevaju zatvaranje i iscjeljenje​ ​.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Horus (20. april – 7. maj, 12-19. avgust)

Karijera i finansije: Ova sedmica donosi nove prilike za rođene pod zaštitom Horusa. Vaša hrabrost i odlučnost pomoći će vam da prebrodite izazove i ostvarite uspeh u profesionalnom životu. Ljubav: Ljubavni život će biti ispunjen avanturama i uzbuđenjima. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga na putovanju ili kroz zajedničke hobije​ ​.

Anubis (9-27. maj, 29. jun – 13. jul)

Karijera i finansije: Transformativna energija Anubisa podstiče vas da se suočite sa svojim strahovima i otpustite prošlost. To će vam pomoći da otvorite vrata novim mogućnostima u karijeri. Ljubav: U ljubavi ćete osetiti potrebu za dubokom emotivnom vezom. Ovo je idealno vreme za razgovore koji će produbiti vaš odnos s partnerom​ ​​ ​.

Bastet (14-28. jul, 23-27. septembar, 3-17. oktobar)

Karijera i finansije: Pod uticajem Bastet, boginje ljubavi i sreće, osećaćete se kreativno i inspirisano. Ovo je vreme za istraživanje umetničkih talenata i razvijanje novih projekata. Ljubav: Ljubavni život će biti ispunjen radosti i nežnošću. Vaša šarmantna priroda privući će mnoge, pa ćete imati priliku za nove veze ili produbljivanje postojećih​ .

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2