Evo detaljnog pregleda egipatskog horoskopa za jul 2024. za sve znakove Zodijaka, povezanih s egipatskim božanstvima.

Evo detaljnog pregleda egipatskog horoskopa za jul 2024. za sve znakove Zodijaka, povezanih s egipatskim božanstvima.

1. Jula 2024 0 By Luca

 

Sekhmet (29. jul – 11. avgust, 30. oktobar – 7. novembar)

Karijera i finansije: Snaga i hrabrost Sekhmet pomoći će vam da prevaziđete izazove na poslu. Njena energija donosi zdravlje i vitalnost, što će vam omogućiti da se nosite s bilo kojim stresom. Ljubav: U ljubavi, vaša strastvena priroda će dominirati. Očekujte intenzivne emocije i strastvene trenutke s partnerom​ .

Ptah (22. decembar – 19. januar)

Karijera i finansije: Kreativnost i inovativnost pod uticajem Ptaha donosi vam uspeh u poslovnim poduhvatima. Vaša sposobnost da vizualizujete i manifestujete svoje ciljeve biće naglašena. Ljubav: U ljubavi, vaša strpljivost i pažljivost donose stabilnost. Ako ste u vezi, fokusirajte se na jačanje temelja vašeg odnosa​ .

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sobek (20. januar – 18. februar)

Karijera i finansije: Energija Sobeka donosi plodnost i obilje. Vaš rad će biti nagrađen, a na finansijskom planu očekujte prosperitet. Ljubav: U ljubavi, biće važno da razvijate duboke emocionalne veze. Posvetite se partneru i gradite poverenje​ .

Anuket (19. februar – 20. mart)

Karijera i finansije: Intuicija i kreativnost Anuket donose vam uspeh u svim poduhvatima. Pratite svoje unutrašnje vodiče i ne bojte se riskirati. Ljubav: U ljubavi, vaša senzitivnost i empatija biće vaša snaga. Očekujte dublje emotivne veze i nova romantična iskustva​ .

Stranice: 1 2