Bik i Vaga:Sa njima je u ljubavi magicno,i niko ih ne moze preboleti!

Bik i Vaga:Sa njima je u ljubavi magicno,i niko ih ne moze preboleti!

10. Jula 2024 0 By Luca

 BIK

Ovo je znak koji se jako tesko zaljubi. Realno receno, bik je znak koji se zaljubi mozda svega dva puta za ceo zivot. On nije neko ko voli avanture niti neko ko bilo koga lako pusta u svoj zivot i u svoju blizinu. Ali, zato, kada se zaljubi, pravi je srecnik osoba kojoj on pokloni svoje srce. Bik je znak koji jako tesko daje svoje srce, jako tesko nekoga pusta u isto, ali blago osobi kojoj to podje za rukom. Sa bikom je prosto magicno biti u ljubavi. Veran je toliko da je ta vernost nesto sto se samo moze pozeleti.

On ne samo da vas nece slagati vec prosto nece uraditi bas nista za sta moze da pomisli da bi moglo da vas povredi. Zato, ako imate partnera rodjenog u znaku bika, znajte da je najbolje sto mozete da ga cuvate. On itekako ume da uzvrati ljubav za ljubav. I ako vidi da vi njemu dajete malo, ali da je to malo iskreno, od srca, odano, verno.. On ce biti u stanju da vama da cak i ono sto nema i to je najveca istina kada je ovaj znak u pitanju.

Oni koji ga izgube cesto tek tada shvate koliko je zapravo poseban a onda su spremni na sve kako bi ga ponovo osvojili. Cinjenica je da je bik neko ko jako tesko odluci da bilo kome kaze zbogom. Ali, ako se to desi… Sansa da vam oprosti, sansa da pozeli da vam ponovo da sansu… Jednostavno ne postoji!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2