Stize ih karmicka pravda , ovi znaci su n a udaru karme.

Stize ih karmicka pravda , ovi znaci su n a udaru karme.

14. Jula 2024 0 By Luca

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ljubav i odnosi:
Karmička pravda donosi Strelčevima priliku za duboko preispitivanje njihovih emotivnih veza. Ako ste bili neiskreni ili zanemarivali partnera, ovo je vreme kada će se te greške vratiti da vas podsete na važnost autentičnosti i posvećenosti u odnosima. U suprotnom, ako ste bili verni i pažljivi, očekujte pozitivne pomake i harmoniju u vezi. Krajem meseca, tranziti Venere i Marsa donose strastvene i intenzivne trenutke sa partnerom, što može dodatno ojačati vaš odnos​ ​.

Posao i karijera:
Profesionalno, Strelčevi će morati da se suoče sa posljedicama svojih prethodnih odluka. Ako ste radili naporno i pošteno, sada je vreme kada ćete biti nagrađeni. Suprotno, ako ste bili skloni manipulacijama ili neodgovornom ponašanju, očekujte prepreke i izazove. Merkur u Lavu će vam pružiti potrebnu energiju i kreativnost da prebrodite ove izazove i da se izdignete iznad njih. Iskoristite ovaj period za učenje i prilagođavanje novih strategija koje će vam pomoći da napredujete​ ​.

Zdravlje:
Važno je da obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje. Stres i pritisci iz prošlosti mogu uticati na vaše trenutno stanje, stoga je neophodno pronaći balans i odvojiti vreme za odmor i meditaciju. Fizička aktivnost i zdrava ishrana takođe će vam pomoći da ostanete u formi i da se nosite sa stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ljubav i odnosi:
Vodolije će tokom jula doživeti značajne promene u ljubavnim vezama. Karmička pravda može dovesti do otkrivanja istine u odnosima, što će vas primorati da se suočite sa stvarnošću. Ovo može biti izazovno, posebno ako su uključene izdaje ili skriveni problemi. Održavajte otvorenu komunikaciju sa partnerom kako biste rešili nesuglasice i obnovili poverenje. Samci mogu očekivati neočekivane susrete koji će promeniti njihov emotivni život​ ​.

Posao i karijera:
Na profesionalnom planu, Vodolije će morati da se suoče sa posljedicama svojih prošlih odluka i postupaka. Ako ste radili etično i predano, sada je vreme kada ćete videti rezultate svog truda. Suprotno, ako ste pravili greške ili donosili loše odluke, očekujte izazove i prepreke. Važno je da prepoznate svoje greške, učite iz njih i prilagodite se novim situacijama kako biste napredovali​ ​.

Zdravlje:
Vodolije treba da obrate pažnju na svoje emocionalno zdravlje. Meditacija i druge tehnike opuštanja pomoći će vam da blokirate negativnu energiju i održite mentalnu stabilnost. Fizička aktivnost i zdrava ishrana takođe će doprineti vašem opštem blagostanju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2