NEDELJNI HOROSKOP: Karma će OVIM znacima omogućiti radost, dok Strelce čeka bolna izdaja!

NEDELJNI HOROSKOP: Karma će OVIM znacima omogućiti radost, dok Strelce čeka bolna izdaja!

12. Jula 2024 0 By Leontin Leontin

Nedeljni horoskop otkriva svim znacima šta će im se dešavati…

OVAN

Dragi ovnovi, naredna nedelja vam baš i neće doneti preterano mnogo toga bitnog. Vama dolaze dešavanja koja baš i neće imati preterano veliki uticaj na vaš život. Jednostavno vam stiže jedna od mirnijih nedelja u poslednje vreme.

BIK

Dragi bikovi, tokom naredne nedelje ćete shvatiti da su vas neke osobe dugo vremena lagale o bitnim stvarima i vama neće biti lako da pređete preko toga. Nažalost, vama će naredna nedelja pre svega doneti brojna razočarenja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom naredne nedelje nećete imati kako briga, tako ni problema. Vas će čuvati zvezde i zbog toga će vam se dešavati samo brojne lepe stvari. Nema dileme da ćete tokom naredne nedelje biti veoma lepo raspoloženi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će naredna nedelja doneti priliku da rešite probleme sa nekim osobama do kojih vam je stalo, a ako pokažete spremnost na kompromis, onda će se to bez bilo kakve dileme i desiti. Stižu vam zanimljivi trenuci.

LAV

Dragi lavovi, nedeljni horoskop otkriva da će vam karma omogućiti jako mnogo razloga za veliku sreću. Vama će se tokom naredne nedelje dešavati brojne lepe stvari zbog kojih ćete biti prelepo raspoloženi. Stiže vam tako mnogo toga lepog.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom naredne nedelje shvatiti da jedna osoba želi mnogo više od prijateljstva. Jedna osoba koju smatrate jako dobrim prijateljem će učiniti nešto čemu se vi sada ne možete nadati i ona će vas potpuno iznenaditi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2