Ljubavne prognoze  do kraja godine , ova tri znaka dozivalajvaju pravu ljubav.

Ljubavne prognoze do kraja godine , ova tri znaka dozivalajvaju pravu ljubav.

20. Jula 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubavni život: Ove godine, Vage će doživeti značajne promene u ljubavnom životu. Ukoliko ste u vezi, možete očekivati dublje povezivanje sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, otvoriće vam se mogućnosti za nova poznanstva i romantične veze. Planetarna konfiguracija vam donosi sklad i harmoniju, čineći vas privlačnijim i šarmantnijim nego ikada.

Periodi za ljubavne uspehe:

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

  • Leto: Ovaj period će biti posebno povoljan za započinjanje novih veza ili jačanje postojećih. Planeta Venera, vaša vladarica, prolazi kroz znak Bika, što vam donosi stabilnost i sigurnost u ljubavi.
  • Jesen: Ulazak Jupitera u vaš znak donosi sreću i ekspanziju u ljubavnom životu. Ovo je idealno vreme za ozbiljne razgovore i planiranje budućnosti sa partnerom.

Zima: Zimski meseci donose refleksiju i unutrašnji mir. Venera u Jarcu vas podstiče da preispitate svoje potrebe i želje u vezi. Ovo je vreme za rešavanje nesporazuma i jačanje temelja vaše veze.

Saveti:

  • Budite otvoreni za nove ljude i iskustva.
  • Radite na komunikaciji sa partnerom kako biste izbegli nesporazume.
  • Iskoristite svoju prirodnu diplomatsku veštinu da rešavate konflikte mirno.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ljubavni život: Blizanci će ove godine doživeti dinamične promene u ljubavnom životu. Vaša radoznalost i želja za avanturom će vas voditi ka uzbudljivim romantičnim iskustvima. Međutim, važno je da pronađete balans između potrebe za slobodom i želje za stabilnom vezom.

Periodi za ljubavne uspehe:

  • Leto: Venera u vašem znaku donosi šarm i privlačnost. Ovo je idealno vreme za flert i nova poznanstva. Iskoristite svoj komunikativni duh da osvojite srce onoga ko vam se dopada.
  • Kraj godine: Jupiter u Devici donosi stabilnost i ozbiljnost u ljubavni život. Ovo je period kada možete očekivati da vaša veza postane ozbiljnija i dublja.

Zima: Zima donosi introspekciju i refleksiju. Merkur u Jarcu podstiče vas da razmislite o svojim emocionalnim potrebama i željama. Ovo je vreme za dublje razumevanje sebe i svojih partnera, što će vam pomoći da poboljšate kvalitet vaših veza.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2