Ove dame zodijaka su nestvarno lepe,ali osim lepote imaju i “ono nesto” sto nema niko drugi!

Ove dame zodijaka su nestvarno lepe,ali osim lepote imaju i “ono nesto” sto nema niko drugi!

25. Jula 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da su ove dame zodijaka posebne same po sebi. Tacno znaju sta hoce i kako da to dobiju.

 

  VODOLIJA

Nestvarno ste lepi. Vi ste dama koja ima ono nesto sto je razlikuje od ostalih. Moramo da kazemo da je kod vas najlepse to sto imate mnogo veliko srce. Uvek ste tu za one koje volite i nema nimalo sumnje da ste osoba koja ume i zna da se izbori za svoje zelje, potrebe i snove.

Dobro znate da zivot nije lak, ali vi ste neko ko je nestvarno siguran u sebe i u svoje kvalitete pa ste osoba koja tacno zna kako da dobije ono sto zeli.

Dama ste kojoj je ljubav jako vazna ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ste osoba koja zna kada je vreme da ode, da se okrene, da kaze zbogom, ma koliko da volela.

Nije ni cudo sto ste nestvarno lepi kada ste jedna od onih dama koje tacno znaju sta je ono sto hoce i kako da to dobiju.

 

Dok sve odustaju vi ste znak koji daje sve od sebe i koji tacno zna sta je ono sto zeli i ponasate se u skladu sa tim. Nestvarno ste lepi pa ne cudi sto mnogi zele da vas imaju kraj sebe. Ali, kada se zaljubite, za voljenu osobu dajete sve i neko ste ko ume da istraje u onome sto naumi.  Nemojte nikada ni zbog koga da se menjate zato sto ste dobri bas takvi kakvi jeste. I svako ko ne zna da vas ceni takve kakvi jeste, ne treba ni da vas ima u svojoj blizini.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2