Zena SKORPIJA: Voli je takvu kakva jeste ili SE SKLONI OD NJE!

Zena SKORPIJA: Voli je takvu kakva jeste ili SE SKLONI OD NJE!

26. Jula 2024 0 By Luca

Zena koja je rodjena da bude dominantna i rodjeni vodja. Zena koja zna ko je i sta je. Onakoja je svesna sebe i svojih kvalteta.

Ova dama samouvereno koraca stazama svog zivota. Ona nije neko ko oseca strah i prihvata poraz. To nikako. Ona je hrabra i kod nje mesta za strah nema. Veoma je sigurna u sebe i u svoje postupke. Poraz se ne nalazi u njenom recniku. Ne poznaje ga i ne prihvata. Nju niko nece videti na dnu jer ce uvek ustati i hrabro se boriti za svoje snove.

Zena Skorpija je izuzetno inteligentna dama koja se na najbolji nacin snalazi kroz zivot. Nju vodi sopstveni instinkt koji je izrazen i  koji je nikada ne vara. Zbog toga donosi odluke koje joj itekako idu u prilog.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ima moc da odlicno procenjuje ljude, tako da ne pokusavajte je zavarati sitnim foricama i lepim recima. Skoro pa je nemoguce. Potrebno je da bude glumac iznad svih da bi mozda mogli uspeti. Tako da odmah odustanite.

Najvise mrzi lazove i izdajice. Grozi se na takve ljude i vrlo rado im pokaze put iz njenog zivota.

Zena Skorpija se nece nikada menjati, niti dopustiti nekome da je menja. Ona voli sebe bes onakvu kakva jeste. Prihvata sebe sa svim svojim vrlinama i manama i zna odlicno da ih nosi. Ona je dama koja zna ko je i kakva je. Ponosna je na ono sto jeste.

Medjutim mnogi ljudi je mrze i zavide joj bas zbog toga sto jeste. Ne mogu da podnesu njenu samouveresnost i uspeh u zivotu.

NAStAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Stranice: 1 2