Od 29.jula do 5.avgusta:Za neke znakove i nemoguce postaje moguce!

Od 29.jula do 5.avgusta:Za neke znakove i nemoguce postaje moguce!

27. Jula 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nekome se sve menja i to jako brzo.

 

 OVAN

Znajte da nista nije nemoguce. Da je doslo vreme da se posvetite sebi jer ste znak koji je dugo mislio na druge. Nekome je iskreno stalo do vas i treba da znate da je ta osoba iskrena. Ako odlucite da joj date sansu mogla bi da vas voli na pravi nacin.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce nova sedmica vama doneti ljubav. Vi ste neko ko ce konacno moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova vec idite korak po korak ka svom cilju.

 

BLIZANCI

Ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svojuj ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Itekako vi mozete biti srecni cak i ako ste sada sami i slobodni, vazno je d aznate sta zelite.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je ovo vas srecan period. Da ste vi neko ko ce moci da se raduje onome sto dolazi. Jedna vodolija je iskrena prema vama i voli vas na poseban nacin. Sve ostalo je do vas. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 LAV

Konacno su pred vama dani za veliku ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto je naumio. Jedna vodolija vas voli iskreno i ona je neko ko sa vama zeli da krene dalje. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je ipak samo do vas. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Treba da imate na umu da je jednom ovnu stalo do vas. Ucinite onako kako nalaze vase srce jer sreca itekako moze da usledi. Mislite o tome i posvetite se sebi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2