Ovi znaci radikalno prekidaju sa prosloscu , krecu novim putevima.

Ovi znaci radikalno prekidaju sa prosloscu , krecu novim putevima.

4. Augusta 2024 0 By Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Mogući prekidi: Škorpije su duboke i intenzivne u svojim emocijama, a Mlad Mesec u Lavovu može doneti potrebu za radikalnim prekidima u vezi s prošlim traumama ili problematičnim vezama. Možda ćete osećati potrebu da se distancirate od emocionalnih veza koje vas povređuju ili da prekinete s obrascima koji vam stvaraju stres ili osećaj zarobljenosti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Kako da se pripremite:

  1. Suočavanje s emocijama: Razmislite o prošlim iskustvima koja vas emotivno opterećuju. Ovaj period je dobar za rad na emocionalnom isceljivanju i za oslobađanje od bolnih sećanja ili odnosa.
  2. Postavljanje novih granica: Budite spremni da postavite jasne granice u odnosima koji vam uzrokuju bol. Razmislite o tome kako možete zaštititi svoje emocionalno zdravlje i kreirati prostor za pozitivne promene.
  3. Kreirajte novu perspektivu: Iskoristite ovaj period za redefinisanje svojih emotivnih potreba i vrednosti. Postavite namere za stvaranje pozitivnih i podržavajućih veza koje vam omogućavaju da rastete i napredujete.

Ukratko, Mlad Mesec u Lavovu pruža priliku za radikalne promene i prekide koji vam omogućavaju da se oslobodite prošlih ograničenja i usmerite se ka novim, ispunjavajućim iskustvima. Bez obzira na znak, ovo je vreme za refleksiju, introspekciju i postavljanje jasnih ciljeva za budućnost.

Stranice: 1 2