U narednih mesec dana:Neko se kaje,neko dobija sve sto je zeleo…

U narednih mesec dana:Neko se kaje,neko dobija sve sto je zeleo…

5. Augusta 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce neko dobiti ono do cega mu je stalo.

 

 OVAN

Neko ste ko ce u narednih mesec dana moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Mnogo toga je na vama. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman na sve ne bi li vas osvojio. Ostalo je do vas.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u narednih mesec dana uspeti u svojim planovima. Nekome ste u mislima stalno. Samo vi znate da li ste spremni za pravu ljubav ili ne. Ucinite kako nalaze glas vaseg srca.

 

BLIZANCI

Odlicno cete biti raspolozeni. Postoji neko ko zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Nemojte obecavati cudo vec se radujte onome sto dolazi. Svakako da imate prava na to.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jedan rak je iskren prema vama i voli vas na poseban nacin. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama.

 

 LAV

Jako je vazno da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko sa vama zeli jos jednu sansu. Ucinite onako kako hocete, a ne kako vam neko kaze da bi ste trebali. Emocije u najavi, i ljubav koju ste zeleli.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. U narednih mesec dana cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Sledi vam prava sreca.

 Nastavak na sledecoj strani… 

Stranice: 1 2