U narednih mesec dana:Neko se kaje,neko dobija sve sto je zeleo…

U narednih mesec dana:Neko se kaje,neko dobija sve sto je zeleo…

5. Augusta 2024 0 By Dejana

VAGA

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da se raduje u narednih mesec dana. Dakle doci ce do toga da vam se konacno ostvare neke zelje. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to na delu dokaze.

 

SKORPIJA

Bicete jako lepo raspolozeni. Jednom ovnu ste vazni i dragi. Razmislite o tome sta je ono sto vam treba i nemojte dizati ruke od svojih zelja i planova. Emocije ce vam biti naglasene.

 

 STRELAC

Jako je vazno da kazemo da je jednom ovnu stalo do vas. Da je on neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Pitanje vase srece je samo u vasim rukama, razmislite o tome sta radite.

 

 JARAC

Ovo ce biti jako lep period. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo nemojte ocekivati previse vec se posvetite onome sto jeste. Iznenadjenja vam slede bez imalo sumnje.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za promene. Bice ovo  period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jednom ovnu ste vazni i dragi, niko vas nikada nije voleo na tako poseban nacin. Ucinite kako nalaze srce.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sledi vam velika sreca. Ljubav vam kuca na vrata, bicete neko ko ce moci da kaze da je uspeo da ostvari svoje snove.

Stranice: 1 2