Indijski ljubavni nedeljni horoskop: Škorpiji stiže najveća tuga, dok će OVI znaci prosto pa uživati!

Indijski ljubavni nedeljni horoskop: Škorpiji stiže najveća tuga, dok će OVI znaci prosto pa uživati!

10. Augusta 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će naredna nedelja doneti dešavanja kakva se samo poželeti mogu. Vas tokom nje očekuje mnogo toga dobrog i vi ćete biti jako srećni. Naredna nedelja će vam zaista doneti jako mnogo toga pozitivnog i lepog.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, pakleno teška nedelja vam stiže. Vama naredna nedelja zaista ne donosi dešavanja kojima se vi sada ne možete nadati. Vi ćete tokom naredne nedelje saznati da vas je vaš partner prosto pa izdao i vama neće biti lako da pređete preko toga.

STRELAC

Dragi strelci, vama će naredna nedelja doneti kako brige, tako i probleme. Ona vam donosi negativna dešavanja zbog toga što će vaš partner poverovati u neke laži o vama. Vaš partner će poverovati da ste učinili nešto što nikada ne biste mogli učiniti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će naredna nedelja doneti tako mnogo toga sjajnog. Ona će vam doneti neke ljubavne pobede na koje vi sada ne možete nadati. Ono u šta nema dileme jeste u to da će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo bolja.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će naredna nedelja doneti samo niz lepih trenutaka i razloga za onu najveću sreću. A vama će najviše značiti to što će se vaš partner konačno promeniti. Vi ćete posle dugo vremena dočekati promenu voljene osobe.

RIBE

Drage ribe, tokom naredne nedelje nećete imati kako briga, tako ni problema. Vama će naredna nedelja doneti samo mnogo toga predivnog. Jedno je sigurno, a to je da vas očekuju dešavanja koja će vas oduševiti i iznenaditi.

Stranice: 1 2