Ljubavni horoskop za nedelju Ovnovi ne ocekujte previse .

Ljubavni horoskop za nedelju Ovnovi ne ocekujte previse .

10. Augusta 2024 0 By Luca

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar) Ljubav: Strpljenje je ključ. Iako ste možda dugo čekali na pravu osobu, važno je da nastavite da verujete u ljubav i ne gubite nadu. Prava osoba će doći u vaš život, samo morate biti strpljivi i otvoreni za mogućnosti.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar) Ljubav: Razočarani ste u nekoga koga ste izuzetno voleli, a ko se samo bezosećajno poigrao s vašim emocijama. Ova iskustva mogu vas navesti da se povučete i izbegavate nova osećanja. Pokušajte da se fokusirate na svoje emocionalno isceljenje.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar) Ljubav: Ako ste u vezi samo zbog trenutne zabave ili zanimacije, budite iskreni prema partneru o svojim namerama. Ova osoba vas iskreno voli, a vaša iskrenost može sprečiti dodatne povrede i nesigurnost.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar) Ljubav: Ako previše vremena provodite fokusirani na posao, može vam biti teško da se posvetite emotivnom životu. Pokušajte da pronađete ravnotežu između posla i ličnih odnosa. Ljubav zahteva aktivno učešće, a ne samo čekanje.

RIBE (19. februar- 20. mart) Ljbav: Uživate u svojoj emotivnoj romansi kao nikada pre. Ako ste pronašli osobu koja vam zaista odgovara, potrudite se da očuvate tu sreću i radost. Pokušajte da radite na tome da vaš odnos bude trajan i ispunjen ljubavlju.

Stranice: 1 2