Horoskop do 21. AVGUSTA: Ljubavna poruka dolazi Škorpiji, Strelac će imati novca, dok OVIM znacima neće biti lako!

Horoskop do 21. AVGUSTA: Ljubavna poruka dolazi Škorpiji, Strelac će imati novca, dok OVIM znacima neće biti lako!

14. Augusta 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vas tokom narednih sedam dana čeka nešto jako bitno. Vama stiže jako bitna ljubavna poruka koja će vas ostaviti bez teksta. Naime, jedna zanimljiva osoba će vam poslati poruku i vi ćete shvatiti da vas ona želi kraj sebe u vezi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vi ćete tokom narednih sedam dana biti pod velikim stresom i to zato što će vas mnoge osobe razočarati i to na brojne loše načine. Neke vaše drage osobe će učiniti postupke koje zaista ne bi trebale da čine, ali će vas isto tako nešto i iznenaditi. Naime, vama dolazi ljubavna poruka i to od strane vašeg bivšeg partnera.

STRELAC

Dragi strelci, vas tokom narednih sedam dana pre svega očekuju dešavanja koja će biti vezana za vaše finansije, a ona će biti pozitivna. Vama zapravo stiže jako bitan novac koji će vam svakako biti od velikog značaja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, tokom narednih sedam dana ćete shvatiti neke stvari, a one će vas iznenaditi. Vi ćete pre svega shvatiti da jedna osoba želi više od prijateljstva kada ste vi u pitanju. Dolaze vam trenuci na koje vi sada ne možete računati.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom narednih sedam dana vas ne očekuje ništa posebno lepo. Vama stižu neki ljubavni problemi sa kojima baš i nećete moći lako da izađete na kraj. Vama dolaze dani tokom kojih će vam malo toga polaziti za rukom.

RIBE

Drage ribe, vas tokom narednih sedam dana očekuju nevolje i to jako velike. Prvo ćete nevolja imati na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i nevolje na planu ljubavi vašeg života. Nažalost, vama baš i ne dolaze dešavanja kojima se vi sada nadate.

Stranice: 1 2