CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Vage će tugovati, Jarcu stiže nešto lepo, dok će OVAJ znak dočekati pravdu!

CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Vage će tugovati, Jarcu stiže nešto lepo, dok će OVAJ znak dočekati pravdu!

15. Augusta 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop sjajne vesti donosi Ribama…

OVAN

Dragi ovnovi, vi tokom vikenda ne trebate verovati nikome. Nažalost, vas očekuju dešavanja koja će biti vezana za osobu kojoj vi mnogo verujete, a zbog kojih će vam postati jasno da ta osoba nije onakva kakvom se sve vreme predstavlja.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti ostvarenje jedne vaše male želje. Vama će se desiti nešto veoma lepo i to će vam biti od velikog značaja. Tokom vikenda će vam se dešavati samo brojne pozitivne i lepe stvari koje će vam značiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend će vam biti jako naporan i težak. Vas tokom njega čeka jako mnogo obaveza i vama neće biti lako zbog toga. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete tokom vikenda biti pod jako velikim stresom zbog nekih dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vikend će vam doneti mnogo mira. Vas tokom njega ne očekuje previše bitnih dešavanja i zbog toga ćete imati mnogo slobodnog vremena. Vi ćete moći da iskoristite vikend onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete tokom vikenda biti tužni i to zato što će jedna osoba kojoj mnogo verujete učiniti nešto jako nepromišljeno. Jedna osoba će vas prosto pa razočarati i vama neće biti apsolutno ni malo lako zbog toga.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom vikenda biti u prilici da rešite jako mnogo problema. Veoma lako bi se moglo desiti da mnogi vaši ljubavni problemi prestanu da postoje. Vama stiže prilika koju ne biste trebali propustiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2