Do kraja sedmice:Nekim znacima do 18.avgusta sledi ostvarenje zivotne zelje!

Do kraja sedmice:Nekim znacima do 18.avgusta sledi ostvarenje zivotne zelje!

17. Augusta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora je vas veliki problem. Sada su pred vama dani kada cete moci da se radujete,ali vi gresite sto sumnjate u voljenu osobu. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti, jer je mnogo toga sada na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto vam treba jer vam slede iznenadjenja.

 

STRELAC

Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti. Bice ovo dani za promene. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Neko sa vama zeli da pokusa ponovo, i pitanje samo da li vi zelite isto.

 

JARAC

Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte odustajati od svojih snova i planova. Imajte na umu da je ovo period kada moze da vam se promeni ceo zivot.

 

 VODOLIJA

Sledi vam prava sreca. Samo pustite da vas vodi vase srce. Kao neko ko je zeleo pravu ljubav, konacno mozete da kazete da ste dobili ono sto zelite. Radujte se.

 

 RIBE

Ovo ce biti vas srecan period. Jednom ovnu ste vazni i dragi i neko ste ko ce moci da kaze da mu se ljubav dokazuje na svakom koraku. Razmislite o svojim zeljama.

Stranice: 1 2