Dnevni horoskop za ponedeljak:Vreme je da neko dobije ono sto zasluzuje!

Dnevni horoskop za ponedeljak:Vreme je da neko dobije ono sto zasluzuje!

18. Augusta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi vise ne znate kako da joj objasnite da nema razloga da sumnja u vas. No, imajte na umu da je ona bila jako povredjena, da je jako patila. Sada ima vas i strah ju je da bi mogla da vas izgubi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani za emocije. Dakle moguce je da ce neke zelje konacno da vam se ostvare. Sledi vam ponedeljak kada moze doci do velikog preokreta u vasem zivotu. Uz samo malo promena, sve dolazi na svoje,a vi cete konacno biti srecniji nego ikada.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Da ce ovo biti ponedeljak kada sledi pomirenje sa nekim do koga vam je stalo, ako postoji takva osoba. Sve dolazi na svoje korak po korak. Mislite o tome.

 

 JARAC

Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska, a sve ostalo je na vama.Samo budite iskreni, ma kako da vam se cinilo da je to pogresno.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Postoji neko ko vas voli i vi u toj ljubavi uzivate. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Prosli ste mnogo toga. Sada je vreme da se kolo srece okrene. Vama ce ovaj ponedeljak doneti lepu vest.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za emocije. Samo je vazno da slusate svoje srce. Vama ovaj ponedeljak donosi lepe vesti. Posle niza suza i razocarenja, konacno ste na korak od toga da dobijete ono sto ste zeleli. Sledi niz lepih desavanja.

Stranice: 1 2