Tarot ljubavne prognoze do kraja avgusta za sve znakove:Nekome donosimo sjajne vesti!

Tarot ljubavne prognoze do kraja avgusta za sve znakove:Nekome donosimo sjajne vesti!

18. Augusta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Jasno je da su sada pred vama dani za emocije. Dani kada cete doci do svog cilja. Nemojte ocekivati mnogo. Fokusirajte se na svoje  zelje. Bice ovo dani za emocije i dani za srecu. Slede divni trenuci i u to nema nimalo sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da se posvetite sebi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li ste spremni da je date, da li zelite da pocnete ispocetka, to je sve na vama. Samo je bitno da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo.

 

 STRELAC

Polako sa odlukama. Pred vama su dani kada cete moci da promenite neke svoje navike. Itekako je moguce mnogo toga i zato treba da pazite kome obecavate i sta obecavate. Nisu vam svi prijatelji, imajte to na umu.

 

 JARAC

Bitno je da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam jako zanimljiv period. Tarot karte su sada na vasoj strani nakon mnogo cekanja i truda.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete doci do svog cilja. Neko ste ko sada ima sansu da promeni mnogo toga u svom zivotu. Vreme je da prestanete da ocekujete cudo vec da idete ka svom cilju, korak po korak. Ostalo je na vama.

 

 RIBE

Ljubav vam kuca na vrata. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste zeljni ljubavi i toga da vas neko voli. Samo dajte sebi dovoljno vremena za sve. Nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati. Mogli bi ste se pokajati.

Stranice: 1 2