Ljubavni horoskop za utorak,Strelcevi planirajte izlazak sa voljenom osobom, to ce vas jos vise pribliziti.

Ljubavni horoskop za utorak,Strelcevi planirajte izlazak sa voljenom osobom, to ce vas jos vise pribliziti.

19. Augusta 2024 0 By Luca

Evo ljubavnog horoskopa za utorak za sve znakove:

Ovan (21.3. – 19.4.)

Ljubavni život: Ovaj dan donosi uzbuđenje i strast u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ćete se osjećati posebno privučeni partneru, pa iskoristite priliku da izrazite svoje emocije. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga tko vas privlači na prvi pogled.Uzivajte u ovom danu.

Bik (20.4. – 20.5.)

Ljubavni život: Danas je idealan dan za komunikaciju s partnerom. Otvorite se i podijelite svoje misli i osjećaje.To vas partner zasluzuje. Slobodni Bikovi mogu naići na zanimljive osobe kroz društvene aktivnosti ili online upoznavanje.

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Ljubavni život: Očekujte zanimljive razgovore s partnerom koji će vas dodatno zbližiti.Ne stavljajte ponos na prvu stranu ako ste pogrezili priznajte, Slobodni Blizanci mogu imati priliku za flert s nekim koga su nedavno upoznali. Budite otvoreni za nove mogućnosti.

Rak (21.6. – 22.7.)

Ljubavni život: Ovaj dan je idealan za dublje povezivanje s partnerom. Vi i vas partner dobro znate sta imatze jedno u drugom.Razgovor o emocijama i zajedničkim planovima može donijeti novu razinu intimnosti. Slobodni Rakovi trebali bi se otvoriti za nova poznanstva.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav (23.7. – 22.8.)

Ljubavni život: Vaša karizma danas će biti na vrhuncu.Vi privlacite sve oko sebe pa tako i voljenu osobu. Ako ste u vezi, planirajte posebnu romantičnu večeru ili izlet. Slobodni Lavovi mogu očekivati udvaranje od nekoga tko je primijetio vašu privlačnost.

 

Djevica (23.8. – 22.9.)

Ljubavni život: Danas ćete biti analitični i pažljivi u svojim vezama. Ako imate sta da priznate partneru ucinite to.Razgovor s partnerom o praktičnim stvarima može donijeti stabilnost. Slobodne Djevice trebaju biti otvorene za nova poznanstva koja mogu donijeti uzbuđenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2