Pun Mesec u Vodoliji donosi snažnu energiju promena, slobode i inovacija, koja utiče na sve znakove zodijaka na različite načine

Pun Mesec u Vodoliji donosi snažnu energiju promena, slobode i inovacija, koja utiče na sve znakove zodijaka na različite načine

19. Augusta 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Kreativnost, ljubav i radost Ovaj Pun Mesec budi tvoju kreativnu energiju i želju za ljubavlju i uživanjem. Možeš doživeti promene u ljubavnom životu ili u vezi sa decom. Takođe, možeš biti inspirisan da se posvetiš kreativnim projektima ili da se izraziš na način koji je autentičan i oslobađajući. Ovo je period kada treba da oslobodiš svoju kreativnost i uživaš u radostima koje donosi život.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Dom, porodica i unutrašnji svet Pun Mesec osvetljava tvoje porodične odnose i domaće okruženje. Moguće su promene u vezi sa mestom stanovanja, porodičnim odnosima ili emotivnim sigurnostima. Ovaj period može doneti potrebu da se oslobodiš starih porodičnih obrazaca ili emotivnih tereta koji te sputavaju, i da stvoriš novu osnovu za unutrašnju sigurnost.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Komunikacija, kratka putovanja i bliski odnosi Ovaj Pun Mesec stavlja naglasak na tvoje svakodnevne komunikacije, odnose sa rodbinom, komšijama i kratka putovanja. Možeš doživeti promene u načinu na koji komuniciraš ili se povezuješ sa ljudima u svojoj blizini. Ovo je vreme kada treba da oslobodiš zastarele načine mišljenja i izražavanja, i da se otvoriš za nove ideje i perspektive.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Finansije, vrednosti i lična sigurnost Pun Mesec donosi fokus na tvoje finansijske situacije i vrednosti. Moguće su promene u vezi sa prihodima, troškovima ili načinom na koji vrednuješ sebe i svoj rad. Ovaj period može doneti potrebu za preispitivanjem tvojih prioriteta i ulaganja, kao i za oslobađanjem od finansijskih ili materijalnih vezanosti koje ti više ne služe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Lični razvoj i autentičnost Ovaj Pun Mesec se dešava u tvom znaku, donoseći lične promene i osvetljavajući tvoj identitet. Možda ćeš osetiti potrebu da se oslobodiš starih identiteta ili uloga koje više nisu autentične za tebe. Ovo je vreme za preispitivanje ko si zaista i šta želiš da budeš, kao i za izražavanje svoje istinske prirode bez straha od osude ili odbacivanja.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Podsvest, snovi i duhovni razvoj Pun Mesec osvetljava tvoju podsvest, snove i duhovni život. Moguće su promene u vezi sa starim strahovima, nesvesnim obrascima ili duhovnim verovanjima. Ovaj period može doneti potrebu za introspekcijom i radom na unutrašnjim procesima, kao i za oslobađanjem od emocionalnih tereta i fokusiranjem na duhovni rast i razvoj.

Pun Mesec u Vodoliji je vreme kada svi znakovi mogu iskoristiti energiju za osveženje, oslobađanje od starih obrazaca i preuzimanje novih, autentičnih puteva koji ih vode ka većoj slobodi i ispunjenju.

Stranice: 1 2