Rune do kraja leta za sve znake zodijaka.Svaka runa nosi specifično značenje i energiju koja može pružiti uvid u budućnost.

Rune do kraja leta za sve znake zodijaka.Svaka runa nosi specifično značenje i energiju koja može pružiti uvid u budućnost.

19. Augusta 2024 0 By Luca

Rune su drevni nordijski simboli koji se koriste za proricanje, meditaciju i duhovno vođstvo. Svaka runa nosi specifično značenje i energiju koja može pružiti uvid u budućnost. Evo opširnog pregleda šta rune predviđaju za svaki znak zodijaka do kraja leta:

Ovan (21. mart – 19. april)

Runa: Tiwaz Tiwaz je runa koja simbolizuje pravdu, snagu i odlučnost. Do kraja leta, Ovan može očekivati situacije koje će testirati njegovu volju i sposobnost da se bori za ono u šta veruje. Ova runa ukazuje na potrebu za hrabrošću i samodisciplinom. Možda ćeš biti u situaciji gde ćeš morati da se izboriš za svoje pravo ili da zauzmeš stav. Očekuj uspeh u pravnim stvarima ili u situacijama koje zahtevaju jasnoću i odlučnost.

Bik (20. april – 20. maj)

Runa: Fehu Fehu je runa prosperiteta, bogatstva i obilja. Bikovi mogu očekivati finansijski napredak do kraja leta. Ova runa sugeriše da ćeš možda dobiti priliku za dodatnu zaradu ili ostvariti uspeh u nekom poslovnom poduhvatu. Fehu takođe ukazuje na potrebu da pametno upravljaš svojim resursima i da budeš velikodušan prema drugima. Ovo je vreme za žetvu plodova tvog rada, ali i za planiranje budućih ulaganja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Runa: Ansuz Ansuz je runa komunikacije, inspiracije i mudrosti. Za Blizance, ova runa nagoveštava period pojačane komunikacije i intelektualnog rasta. Do kraja leta, možeš očekivati prilike za učenje, razmenu ideja i povezivanje sa važnim ljudima. Ansuz te poziva da budeš otvoren za nove informacije i da paziš na poruke koje ti stižu, bilo kroz razgovore, knjige ili intuiciju. Možda ćeš doživeti i duhovnu spoznaju ili prosvetljenje.

Rak (21. jun – 22. jul)

Runa: Berkano Berkano je runa rađanja, plodnosti i obnove. Za Rakove, ova runa ukazuje na period rasta i novog početka. Do kraja leta, možeš očekivati pozitivne promene u porodičnom životu ili čak uvećanje porodice. Berkano takođe nagoveštava emocionalno izlečenje i stabilnost. Možda ćeš se posvetiti negovanju odnosa s voljenima ili započeti novi projekat koji će doneti zadovoljstvo i mir. Ovo je vreme za njegovanje i zaštitu onoga što ti je najvažnije.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Runa: Sowilo Sowilo je runa sunca, uspeha i vitalnosti. Lavovi će do kraja leta biti ispunjeni energijom i samopouzdanjem. Ova runa donosi svetlost i jasnoću, nagoveštavajući uspeh u svim poduhvatima. Možeš očekivati priznanje za svoj rad ili postizanje ciljeva koji su ti dugo bili na umu. Sowilo te podseća da koristiš svoju energiju mudro i da ostaneš pozitivan, jer ćeš privući uspeh i radost u svoj život.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Runa: Jera Jera je runa žetve, ciklusa i vremena. Za Device, ova runa ukazuje na period u kome ćeš ubirati plodove svog truda. Do kraja leta, očekuj nagrade za svoj rad i posvećenost. Jera takođe naglašava važnost strpljenja i prirodnog toka vremena. Sve što si posadio sada će početi da donosi rezultate, ali samo ako si uložio dovoljno truda i bio strpljiv. Ova runa te podseća na cikličnu prirodu života i potrebu da ostaneš u harmoniji s prirodnim ritmovima.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2