U ZIVOTE OVIH ZNAKOVA VARACAJU SE BIVSE LJUBAVI!

U ZIVOTE OVIH ZNAKOVA VARACAJU SE BIVSE LJUBAVI!

19. Augusta 2024 0 By Luca

Strelac (22.11. – 21.12.)

Dolazak bivše ljubavi:

  • Opšti utisak: Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi, avanturi i novim iskustvima. Kada bivša ljubav ponovo uđe u njihov život, to može biti iznenađujuće i emotivno iskustvo. Strelci su otvoreni za nova iskustva, ali često se pitaju da li je vredno vraćati se na staro. Ovo će biti trenutak kada će morati da razmotre da li je prošlost ostavila pozitivan ili negativan trag.

Emocionalno stanje:

  • Intenzitet: Povratak bivše ljubavi može izazvati snažne emocije. Možda će se setiti zašto su se nekada zaljubili, ali i zašto su raskinuli. Emocije će se kretati između nostalgije, radosti i opreza. Strelčevi su optimisti, pa će biti skloni da pruže drugu šansu, ali će isto tako zadržati opreznost.
  • Razmišljanja: Razmišljaće o tome koliko su se oni sami promenili od prethodnog odnosa. Moguće je da će ovaj povratak probuditi osećaj radoznalosti i potrebu da istraže šta je druga osoba radila tokom vremena koje su proveli razdvojeni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Saveti:

  • Refleksija: Pre nego što u potpunosti otvore svoje srce, bilo bi mudro da Strelčevi razmisle o prošlim greškama i da li su te greške nešto što se može prevazići. Bitno je da sagledaju svoje prioritete i da li bivši partner odgovara njihovim trenutnim željama i potrebama.
  • Granice: Strelčevi bi trebalo da postave jasne granice kako bi izbegli povratak u nezdravu dinamiku koja je možda postojala ranije. Važno je da ne dozvole da ih obuzme samo nostalgični osećaj, već da zadrže realističan pristup.

Lav (23.7. – 22.8.)

Dolazak bivše ljubavi:

  • Opšti utisak: Lavovi su ponosni, samouvereni i vole biti u centru pažnje. Kada bivša ljubav uđe ponovo u njihov život, Lavovi će verovatno biti radoznali i uzbuđeni. Oni često uživaju u dramatičnim obrtima u svom životu, pa će ovaj dolazak bivše ljubavi biti doživljen kao značajan događaj. Moguće je da će Lavovi osećati da im se pruža prilika da ponovo pokažu svoju snagu i privlačnost.

Emocionalno stanje:

  • Strast i ponos: Lavovi su strastveni i vole kada se njihova ljubav intenzivno izražava. Dolazak bivše ljubavi može probuditi stare strasti, ali i osećaj ponosa jer bivši partner ponovo želi biti deo njihovog života. Ipak, Lavovi će morati da se suoče s pitanjem da li je ponos preči od stvarnih osećanja.
  • Analiza prošlosti: Lavovi će možda preispitati razloge za raskid. Ako je raskid povredio njihov ego, mogu se dvoumiti između želje da ponovo pruže šansu i potrebe da zaštite svoje srce. Važno je da procene da li su oni i bivši partner sazreli dovoljno da bi veza imala budućnost.

Saveti:

  • Balans: Lavovi bi trebalo da pronađu ravnotežu između svoje potrebe za pažnjom i realne procene situacije. Važno je da ne dozvole da ih ego vodi, već da slušaju svoje srce.
  • Otvorenost: Ako se odluče na obnovu veze, Lavovi bi trebalo da budu otvoreni u komunikaciji i da iznesu sve što ih je povredilo u prošlosti. Tako će moći da izgrade čvršću osnovu za potencijalno obnovljeni odnos.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2