U ZIVOTE OVIH ZNAKOVA VARACAJU SE BIVSE LJUBAVI!

U ZIVOTE OVIH ZNAKOVA VARACAJU SE BIVSE LJUBAVI!

19. Augusta 2024 0 By Luca

 

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Dolazak bivše ljubavi:

  • Opšti utisak: Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti, komunikativnosti i promenljivosti. Kada se bivša ljubav pojavi u njihovom životu, Blizanci će biti zainteresovani i želeće da saznaju sve o tome šta je bivši partner radio dok su bili razdvojeni. Njihova dvojakost može ih dovesti u situaciju da osećaju i radost i sumnju istovremeno. Oni će želeti da istraže ovu priliku, ali i da zaštite svoju slobodu.

Emocionalno stanje:

  • Zbunjenost i radoznalost: Blizanci će biti istovremeno zbunjeni i radoznali. Biće skloni da ponovo uspostave kontakt i da uđu u duboke razgovore s bivšom ljubavi. Moguće je da će osećati nostalgiju, ali i potrebu da procene da li se bivši partner promenio.
  • Dileme: S obzirom na to da su Blizanci često razapeti između dve opcije, mogu se suočiti s unutrašnjom dilemom. Da li se vratiti u poznatu zonu komfora s bivšim partnerom ili ostati otvoren za nove mogućnosti? Ova unutrašnja borba može ih navesti da donose odluke impulsivno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Saveti:

  • Prilagodljivost: Blizanci bi trebalo da iskoriste svoju prirodnu prilagodljivost i da situaciji pristupe s otvorenim umom. Važno je da razgovaraju s bivšim partnerom o tome šta je pošlo po zlu i kako to sada mogu ispraviti.
  • Vreme: Umesto da donose brze odluke, Blizanci bi trebalo da daju sebi vremena da sagledaju sve aspekte ove situacije. Ako je veza u prošlosti bila problematična, važno je da postave jasne uslove pre nego što uđu u novi/stari odnos.

Stranice: 1 2