Posledice plavog supermeseca:Za neke znakove je krenulo vreme srece!

Posledice plavog supermeseca:Za neke znakove je krenulo vreme srece!

21. Augusta 2024 0 By Dejana

 Plavi supermesec je bio 20.avgusta. Saznajte kakve je posledice ostavio.

 

 OVAN

Posledice koje je ostavio plavi supermesec su takve da je jako vazno da pazite sta radite.Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte ocekivati cudo. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Ovo ce biti dani za pravu ljubav. Jedna vodolija je spremna da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze vase srce jer ono zna sta vam treba.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Fokusirajte se na svoje zelje i uzivajte u onome sto sledi jer je ljubav tu.

 

 LAV

Posledice koje je ostavio plavi supermesec su takve da cete moci da kazete da ste konacno srecni. Neko ste ko bi mogao da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Zivot je samo jedan, naucite da uzivate u njemu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Jednom ovnu ste vazni i dragi i jasno je da vas niko nikada nije voleo na takav nacin. Ucinite onako kako nalaze srce jer su sada pred vama dani za emocije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2