Posledice plavog supermeseca:Za neke znakove je krenulo vreme srece!

Posledice plavog supermeseca:Za neke znakove je krenulo vreme srece!

21. Augusta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ovo ce biti dani za velike stvari. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Razmislite o tome, jer su sada pred vama dani kada cete doneti neke odluke. Sve ostalo je samo na vama, nece vam faliti srece.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste uspeli u svojim namerama. Jednom ovnu ste vazni i dragi i postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Samo nemojte obecavati sto ne mozete da ispunite. Sve ostalo je do vas.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze srce i nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Imate prava na to.

 

 JARAC

Ovo ce biti jako lep period. Samo nemojte odustajati od svojih snova. Jednom ovnu je stalo do vas i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Plavi supermesec je za vas ostavio jako lepe i kvalitetne posledice.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za promene. Jednom ovnu ste vazni i dragi. Ako odlucite da mu date priliku on bi mogao da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati  mnogo vec idite ka svom cilju korak po korak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Odlicno se osecate. Pred vama je sada period za pravu ljubav. Samo nemojte odustajati od svojih snova. Itekako cete moci da kazete da ste uspeli u svojim snovima, i u onome u cemu ste naumili. Vi mozete mnogo toga, sve ostalo je do vas.

Stranice: 1 2