Ljubavni horoskop za zadnje dane avgusta:Astro prognoze za sve znakove!

Ljubavni horoskop za zadnje dane avgusta:Astro prognoze za sve znakove!

22. Augusta 2024 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce neki znaci zodijaka biti iskreno srecni u danima pred nama. Nekome se sve menja.

 

OVAN

Zadnji dani avgusta ce vama doneti srecu. Ako ce neko moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i planovima, onda ste to vi. Ovo je vas srecan period i nema nimalo sumnje da ce iznenadjenja tek da uslede.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za promene. Jako je vazno da pazite sta obecavate. Bice ovo jako lep period za vas i bitno je da budete iskreni u svojim namerama i planovima. Nekome ste vazni i dragi vise nego ikada.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, to cete biti vi. Jednom lavu ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cini se da sve dolazi na svoje.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za pravu ljubav. Bice ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Neko sa vama zeli novu sansu, zeli da pocne ispocetka. Razmislite o tome, i pazite sta radite ovog puta.

 

LAV

Sjajno cete biti raspolozeni kada su u pitanju zadnji dani avgusta. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Samo pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovo je period za promene. Zadni dani avgusta ce doneti srecu. Samo je jako vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Doci ce do promena koje niste ocekivali ni u kom slucaju. Nemojte dizati ruke od svojih zamisli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2