Za one koji ne veruju u cuda, slede neocekivana desavanja!

Za one koji ne veruju u cuda, slede neocekivana desavanja!

22. Augusta 2024 0 By Dejana

Za one koji se ne nadaju nicemu i ne veruju u cuda, slede neocekivana desavanja!

OVAN

Vasa ocekivanja nisu neka velika i vreme je da se okrenete napred. Kako god, ono sto nije dobro ostavite iza sebe. Cekaju vas nove obaveze koje necete moci da postizete lako, ali cete se truditi. Donose vam priliv novca. A  to ce vec biti za vas i cuda i neocekivana desavanja.

 

BIK

Budite spremni ad se okrenete novim stvarima. Mada ste izgubili i veru i nadu u sebe, usledice neka cuda! Prstali ste verovati ucuda, ali vama slefdi zivotni preokret na bolje. Sve ce vam se promeniti, a to su neocekivana desavanja za vas.

 

BLIZANCI

Stalno cete biti u poketu, a to ce sve biti tako turbulentno. Zapravo, necete ni biti svesni koliko  ce neka desavanja da vas vuku. Svakako ce sa vama biti u pokretu i osoba do koje vam je stalo. Postacete  deo svojih novih ocekivanja.

 

RAK

Budite to sto jeste i nemojte da se menajte.Vi svakako uzivate dobar glas i osoba ste koja  je postovana i voljena od svih. Sta misli avse srce, da li ste voljeni koliko deluje da jeste? Ocekujwete korake i neocekivana desavanja od jedne osobe.

 

LAV

Verno sledite senku jedne skorpije i cinite sve  drugo, osim da joj pridjete. Mada ste u nju zaljubljeni, saljete osecanja preko prijatelja da joj iznesu vase reci. Sta vas licno koci da joj pridjete i budete direktni, ako je iskrena ljubav u pitanju?

 

DEVICA

Niste ni svesni sta sve cinite za jednu osobu. Da li vam ona uzvraca ili se trudi da vam zagorca zivot svojim komentarima? Mozda je bas sada vreme neocekivanih desavanja,pa skupite snagu i suprostavite joj se recima.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2