Za one koji ne veruju u cuda, slede neocekivana desavanja!

Za one koji ne veruju u cuda, slede neocekivana desavanja!

22. Augusta 2024 0 By Dejana

VAGA

Ako do sada niste resili dilemu u kojoj ste, resite je odmah. Neko vec pokusava da vam se nadje u blizini i da vam pokaze  put. Pustite neka bira vase srce, ali sledite i put razuma. Verujte da cuda dodju iznenada, ali sve gde srce igra ulogu, rizicno je.

 

SKORPIJA

Mozda vam pridje jedan lav, mada ima suparnika. Nikako da vam se dese neocekivana desavanja da konacno resite nesto vazno. Zelite nesto da konacno pojasnite u vezi sa onim sto ste imali. Bice to definitivna odluka.

 

STRELAC

Samo da vam se ostvari vas san da se pokrenete i uspete poslovno. Vasa sreca ce biti i vas uspeh, ali i poznastvo koje sledi. Od vas se ceka da budete jasni i konkretni u svemu sto se vas tice. Mozda ne ostane sve na poznastvu samo!

JARAC

Vasa ocekivanja su takva da cete se morati  ubrzati u svojim  poslovima. Nemate sta da ocekujete ako sami ne dodate gas.  Znaci samo se ubrzajte i rezultati ce doci kao sto se desavaju cuda. Ne brinite za emotivno polje i tu ce biti neocekivanih desavanja.

 

VODOLIJA

Budite konkretni u svojim zahtevima sto se tice nekih osoba. Vreme je da pokazete da su zasluzni pojedini sto vam je dobro, i sto vam je lose. One druge sto deluju negativno, udaljite od sebe. A ove sto im trazite zamerke, postujte, jer oni vas vole i cine vam dobro.

 

RIBE

Vec  vam se posrecilo i to ce se ubrajati u cuda neocekivana. za vas sledi preokret  i to veliki i zivoitni preokret. Konacno je vreme da zivite i da volite i da vam krene kao nikada pre. Previse ste trpeli da biste sada docekali i da uzivate.

Stranice: 1 2