Poruke andjela za mesec septembar za sve znake zodijaka !

Poruke andjela za mesec septembar za sve znake zodijaka !

25. Augusta 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Poruka: Anđeli te podsećaju da je vreme da usporiš i povežeš se sa sobom. Fokusiraj se na unutrašnji mir i obrati pažnju na svoje unutrašnje potrebe. Pronađi balans između aktivnosti i odmora, i zapamti da je briga o sebi ključna za uspeh.

Bik (20. april – 20. maj)

Poruka: Anđeli ti šalju poruku o zahvalnosti. Podsećaju te da se usmeriš na stvari koje već imaš u životu, i da ceniš sitne radosti svakodnevnog života. Otvori srce za ljubav i obilje koje je svuda oko tebe.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Poruka: Anđeli te podstiču da se povežeš sa svojim kreativnim duhom. Donesi odluke koje su u skladu s tvojim istinskim željama i snovima. Veruj u svoju sposobnost da stvoriš život koji voliš i ne boj se da izraziš svoje ideje i talente.

Rak (21. jun – 22. jul)

Poruka: Anđeli ti šalju utehu i podršku. Osećaš se možda preplavljeno emocijama, ali oni te podsećaju da si snažniji nego što misliš. Osloni se na unutrašnju mudrost i ljubav koju nosiš u sebi. Sve što ti je potrebno je već unutar tebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Poruka: Anđeli te podsećaju na moć radosti i zabave u životu. Ponekad je lako zaboraviti na igru u svakodnevnom životu, ali sada je pravo vreme da se posvetiš stvarima koje te čine srećnim. Tvoja svetlost osvetljava put i za tebe i za druge.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Poruka: Anđeli te podstiču da otpustiš savršeno i prihvatiš savršenstvo u nesavršenosti. Vreme je da se oslobodiš samokritike i prihvatiš sebe upravo onakvog kakav jesi. Anđeli te vole i podržavaju baš takvog.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2