Septembarske ljubavi, neki znaci ce biti jako srecni.

Septembarske ljubavi, neki znaci ce biti jako srecni.

25. Augusta 2024 0 By Luca

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ljubav: Septembar za Lavove donosi puno strasti i romantične energije. Ako si u vezi, ovaj mesec je idealan za obnavljanje i osveženje odnosa. Prva polovina septembra može doneti više flerta i zabave, a tvoja prirodna harizma će privući pažnju partnera. Ovo je vreme kada ćeš želeti da se posvetiš partneru, planirajući zajedničke aktivnosti koje će produbiti vašu vezu.

Međutim, kako mesec odmiče, možeš osetiti potrebu za ozbiljnijim razgovorima i planiranjem budućnosti. Ako je veza stabilna, ovo će biti prilika da zajedno donosite važne odluke i planirate sledeće korake. U slučaju da postoje nerešeni problemi, oni mogu isplivati na površinu, ali će Lav biti spreman da se suoči s njima i reši ih.

Ako si slobodan, septembar ti donosi puno prilika za nove romantične avanture. Prva polovina meseca je savršena za društvene događaje i zabave, gde ćeš s lakoćom privući pažnju potencijalnih partnera. Pazi na mogućnost da upoznaš nekoga ko će te impresionirati svojom ličnošću i energijom. Kraj meseca može doneti dublje emocionalne povezanosti, sa potencijalom za početak ozbiljnije veze.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ljubav: Za Device, septembar donosi period stabilnosti i ozbiljnijih odnosa u ljubavi. Ako si u vezi, ovaj mesec je idealan za fokusiranje na praktične aspekte veze, kao što su zajednički planovi, finansije, ili možda čak i razgovori o zajedničkom životu. Device su poznate po tome što vole da planiraju i organizuju, pa ćeš možda upravo sada želeti da postaviš temelje za budućnost.

Ukoliko su postojale nesuglasice ili problemi u vezi, septembar ti pruža priliku da ih rešiš na konstruktivan način. Tvoja sposobnost da analiziraš situacije i pronađeš rešenja biće od velike pomoći. Ovaj mesec takođe donosi priliku za duboko emotivno povezivanje s partnerom, posebno kroz iskrene razgovore o osećanjima i potrebama.

Ako si slobodan, septembar ti donosi priliku da upoznaš nekoga ko deli tvoje vrednosti i životne ciljeve. Možeš biti privučen osobom koja je praktična, odgovorna i posvećena, baš kao i ti. Postoji mogućnost da ćeš upoznati nekoga u okviru posla ili kroz zajedničke aktivnosti koje zahtevaju organizaciju i timski rad. Iako možeš biti oprezan pri ulasku u novu vezu, ovaj period ti donosi potencijal za stabilnu i dugotrajnu vezu.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubav: Septembar za Bikove donosi period harmonije i stabilnosti u ljubavi. Ako si u vezi, ovaj mesec je idealan za uživanje u malim stvarima koje čine vaš odnos posebnim. Fokusiraćeš se na zajedničke trenutke s partnerom, uživajući u zajedničkim obrocima, opuštanju kod kuće ili planiranju nekih manjih, ali značajnih, zajedničkih projekata.

Bikovi vole stabilnost i sigurnost, pa ćeš tokom septembra želeti da dodatno učvrstiš svoj odnos s partnerom. Ovo je vreme kada ćete oboje želeti da se posvetite jedno drugome i izgradite još dublju povezanost. Pazi, međutim, da ne postaneš previše tvrdoglav u svojim očekivanjima – otvorenost za kompromis donosiće samo dobre stvari.

Ako si slobodan, septembar ti donosi priliku da upoznaš nekoga ko ceni iste vrednosti kao i ti. Moguće je da ćeš upoznati nekoga kroz prijatelje ili u okruženju koje ti je poznato i prijatno. Tvoj prirodni šarm i privrženost privući će pažnju potencijalnog partnera, a postoji mogućnost da se razvije stabilna i dugotrajna veza. Kraj meseca donosi priliku za ozbiljniji razgovor ili odluku o budućnosti veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2