Tokom vladavine Device,ovo je period kada svi znakovi mogu raditi na stvaranju stabilnih i sigurnih veza,

Tokom vladavine Device,ovo je period kada svi znakovi mogu raditi na stvaranju stabilnih i sigurnih veza,

25. Augusta 2024 0 By Luca

Tokom vladavine Device, koja traje od kraja avgusta do kraja septembra, svi znakovi Zodijaka osećaju uticaj ove zemljane energije koja naglašava analitičnost, praktičnost i detalje u svim aspektima života, uključujući i ljubav. Evo kako će ovaj period uticati na vaš ljubavni život:

Ovan (21. mart – 19. april)

Ljubavna energija: Ovnovi će se u ovom periodu više fokusirati na svakodnevne aspekte svojih veza. Možda ćete osetiti potrebu da analizirate i rešavate probleme koje ste do sada ignorisali. Bićete motivisani da uskladite svoje ljubavne ciljeve s realnošću i pronađete praktična rešenja za izazove u vezi.

Saveti: Nemojte dozvoliti da vas preplavi potreba za kontrolom i perfekcionizmom. Pokušajte da pronađete balans između strasti i praktičnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Bik (20. april – 20. maj)

Ljubavna energija: Tokom vladavine Device, Bikovi će osećati pojačanu potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavi. Ovo je idealno vreme da učvrstite postojeće veze ili da krenete u potragu za partnerom koji deli vaše vrednosti i želju za dugoročnom posvećenošću.

Saveti: Iskoristite ovaj period za jačanje komunikacije i praktičnih aspekata odnosa. Budite pažljivi prema potrebama svog partnera i zajedno gradite stabilnu osnovu za budućnost.


Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ljubavna energija: Blizanci će u ovom periodu biti skloni detaljnoj analizi svojih osećanja i potreba u vezi. Možda ćete osećati potrebu da preispitate svoje emocionalne veze i donesete odluke o tome kako dalje. Očekujte dublje razgovore s partnerom o vašim zajedničkim ciljevima.

Saveti: Pazite da se ne izgubite u previše analize. Dajte sebi dozvolu da uživate u trenutku i u spontanim emotivnim izražajima.


Rak (21. jun – 22. jul)

Ljubavna energija: Rakovi će tokom vladavine Device osećati potrebu za emocionalnom sigurnošću. Ovo je vreme kada ćete želeti da se povežete s partnerom na dubljem nivou i da se usredsredite na stvaranje stabilne i sigurne veze. Možda ćete osećati potrebu da zaštitite i negujete voljene osobe.

Saveti: Iskoristite ovaj period za izgradnju emocionalne intimnosti s partnerom. Budite pažljivi prema svojim potrebama, ali nemojte zanemariti ni potrebe partnera.


Lav (23. jul – 22. avgust)

Ljubavna energija: Lavovi će tokom ovog perioda osećati potrebu da svoje ljubavne odnose učine stabilnijim i konkretnijim. Možda ćete biti motivisani da preduzmete konkretne korake kako biste osigurali dugoročnu stabilnost veze. Fokusirajte se na to da budete praktični u svojim emotivnim odlukama.

Saveti: Iako je važno biti praktičan, ne zaboravite da ljubav zahteva i emocionalnu toplinu. Budite velikodušni i u davanju ljubavi, ne samo u organizovanju i planiranju.


Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ljubavna energija: Vladavina Device je vaše vreme, i vi ćete biti u svom elementu. Osećaćete se posebno sigurnim u sebe i svoje sposobnosti da organizujete i upravljate svojim ljubavnim životom. Ovo je idealan period za rešavanje nesporazuma u vezi i za izgradnju zdravih emotivnih granica.

Saveti: Iako volite red i organizaciju, pokušajte da ne budete previše kritični prema partneru. Dajte sebi i drugima prostor za greške i rast.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2