Tokom vladavine Device,ovo je period kada svi znakovi mogu raditi na stvaranju stabilnih i sigurnih veza,

Tokom vladavine Device,ovo je period kada svi znakovi mogu raditi na stvaranju stabilnih i sigurnih veza,

25. Augusta 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ljubavna energija: Tokom vladavine Device, Vage će osećati potrebu za ravnotežom između svojih emocionalnih i praktičnih potreba u vezi. Možda ćete osećati pritisak da dovedete svoj ljubavni život u red i da donesete važne odluke o budućnosti vaše veze.

Saveti: Nemojte dozvoliti da vas preplavi osećaj da sve mora biti savršeno. Radite na tome da vaša veza bude skladna, ali budite spremni na kompromis i fleksibilnost.


Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ljubavna energija: Škorpije će u ovom periodu osećati intenzivnu potrebu da dovedu svoje emotivne veze u red. Možda ćete biti motivisani da rešite stare nesporazume ili da jasno definišete granice u vezi. Ovo je vreme kada ćete želeti da vaša ljubav bude stabilna i sigurna.

Saveti: Iako volite kontrolu, pokušajte da ne budete previše posesivni ili zahtevni. Dajte sebi i partneru prostora da rastete zajedno.


Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ljubavna energija: Strelčevi će tokom vladavine Device osećati potrebu da se usmere na praktične aspekte svojih veza. Možda ćete osećati potrebu da razmislite o budućnosti svoje veze i da donesete odluke koje će doneti stabilnost i dugoročnu sigurnost.

Saveti: Iako volite slobodu, sada je vreme da se fokusirate na stabilnost. Budite otvoreni za planiranje i organizaciju, ali nemojte zaboraviti da uživate u sadašnjem trenutku.


Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ljubavna energija: Jarčevi će tokom vladavine Device osećati pojačanu potrebu za stabilnošću i dugoročnim planiranjem u ljubavi. Ovo je idealan period da se posvetite izgradnji temelja vaše veze i da zajedno sa partnerom radite na postizanju zajedničkih ciljeva.

Saveti: Iskoristite ovaj period za izgradnju poverenja i stabilnosti u vezi. Budite strpljivi i pažljivi prema partnerovim potrebama, dok zajedno radite na postizanju vaših ciljeva.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<


Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ljubavna energija: Vodolije će u ovom periodu osećati potrebu da se fokusiraju na praktične aspekte ljubavi i odnosa. Možda ćete biti motivisani da dovedete svoj ljubavni život u red i da donesete odluke koje će doneti stabilnost i sigurnost.

Saveti: Iako cenite slobodu i nekonvencionalnost, sada je vreme da razmislite o dugoročnim planovima. Budite spremni da se posvetite partneru na praktičan način, ali ne zaboravite na svoju potrebu za individualnošću.


Ribe (19. februar – 20. mart)

Ljubavna energija: Ribe će tokom vladavine Device osećati potrebu da se usmere na stvaranje stabilne i sigurne emotivne veze. Možda ćete osećati potrebu da razmislite o praktičnim aspektima vaših odnosa i da donesete odluke koje će vam pomoći da se osećate sigurnije i voljenije.

Saveti: Iskoristite ovaj period da se povežete s partnerom na dubljem nivou, ali ne zaboravite na svoje snove i kreativnost. Praktičnost je važna, ali ne po cenu gubitka emotivne ispunjenosti.


Zaključak: Vladavina Device donosi energiju koja nas podstiče da budemo praktični, organizovani i detaljni u ljubavi. Ovo je period kada svi znakovi mogu raditi na stvaranju stabilnih i sigurnih veza, fokusirajući se na praktične aspekte odnosa. Bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni, iskoristite ovaj period da analizirate svoje ljubavne potrebe i postavite temelje za dugoročnu sreću.

Stranice: 1 2