Bivse ljubavi pocetkom septembra, nekome ce bivsi postati sadasnji.

Bivse ljubavi pocetkom septembra, nekome ce bivsi postati sadasnji.

27. Augusta 2024 0 By Luca

Pocetak septembra može doneti različite situacije kada su u pitanju bivše ljubavi za sve znakove zodijaka. Evo šta možete očekivati:

Ovan (21. mart – 19. april)

Bivše ljubavi mogle bi se ponovo pojaviti u vašem životu, ali vaša impulsivna priroda možda neće biti spremna da se ponovo upusti u nešto što je već završeno. Možda ćete osećati iskušenje da se ponovo povežete, ali važno je razmisliti pre nego što donesete odluku.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će biti u dilemi između nostalgije i potrebe za stabilnošću. Bivša ljubav može pokušati da vas kontaktira, ali vi ćete verovatno razmisliti dvaput pre nego što se ponovo upustite u staru vezu. Stabilnost i sigurnost će vam biti prioritet.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, bivše ljubavi mogu doneti iznenađenja. Moguće je da ćete se ponovo sresti sa nekim iz prošlosti na društvenom događaju ili preko zajedničkih prijatelja. Budite oprezni da ne zaronite ponovo u staru dinamiku pre nego što ste sigurni da su se stvari promenile.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi su skloni nostalgiji, a početak septembra može probuditi stare uspomene i emocije. Ako se bivša ljubav ponovo pojavi, bićete u iskušenju da se vratite u prošlost, ali važno je da procenite da li su stvari sada drugačije i da li biste mogli izgraditi zdravu vezu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će verovatno biti samouvereni i fokusirani na budućnost, pa će ih malo šta iz prošlosti zaista poremetiti. Ako se bivša ljubav vrati u vaš život, verovatno ćete želeti da pokažete kako ste nastavili dalje i postali još jači.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će biti oprezne ako se bivša ljubav ponovo pojavi. Vi ćete želeti da analizirate šta je pošlo po zlu u prošlosti pre nego što odlučite da li da date još jednu šansu. Vaša praktična priroda će vas voditi kroz ovaj proces.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2