Bivse ljubavi pocetkom septembra, nekome ce bivsi postati sadasnji.

Bivse ljubavi pocetkom septembra, nekome ce bivsi postati sadasnji.

27. Augusta 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage mogu osetiti potrebu za balansiranjem prošlosti i sadašnjosti. Bivša ljubav može ponovo izazvati stare osećaje, ali vi ćete želeti da sve bude pravedno i uravnoteženo pre nego što nastavite dalje. Razmislite da li je vredno vraćati se unazad.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će biti intenzivno svesne svake emocije povezane sa bivšim ljubavima. Ako se bivša ljubav pojavi, bićete u iskušenju da istražite dubine tih osećanja, ali takođe ćete biti vrlo oprezni da ne budete ponovo povređeni.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će verovatno biti fokusirani na nove avanture, ali bivša ljubav može pokušati da vas kontaktira. Možda ćete se zapitati da li biste mogli imati još jednu šansu za ljubav, ali sloboda i želja za novim iskustvima će biti vaš prioritet.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će biti fokusirani na svoje ciljeve i ambicije, pa će povratak bivše ljubavi biti više smetnja nego prilika. Međutim, ako smatrate da je bivša ljubav vredna vašeg vremena, možda ćete želeti da postavite jasne granice i očekivanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će biti skeptične prema bivšim ljubavima. Ako se neko iz prošlosti ponovo pojavi, bićete skloni da preispitate motive te osobe i da li se situacija zaista promenila. Vaša potreba za slobodom i nezavisnošću biće ključna u donošenju odluke.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će verovatno biti sklone nostalgiji i romantici, pa povratak bivše ljubavi može probuditi stare emocije. Međutim, važno je da budete realni i razmislite da li bi povratak te osobe zaista bio dobar za vas.

Početak septembra može doneti neočekivane susrete sa bivšim ljubavima za sve znakove. Ključno je da svaki znak pažljivo razmisli o svojim osećanjima i razlozima zašto je veza u prošlosti završena pre nego što odluči da li će dati još jednu šansu.

Stranice: 1 2