Mlad mesec 3 septembra donosi razne promene , za  Bika je kretivnost i ljubavni zivot u centru paznje.

Mlad mesec 3 septembra donosi razne promene , za Bika je kretivnost i ljubavni zivot u centru paznje.

28. Augusta 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Fokus na zdravlje i svakodnevne obaveze
Ovaj Mlad Mesec naglašava vašu šestu kuću, koja se odnosi na zdravlje, rutinu i svakodnevni posao. Možda ćete osećati snažnu potrebu da reorganizujete svoje svakodnevne aktivnosti, uvećate efikasnost i uvedete nove, zdravije navike. Ovo je odličan trenutak da se posvetite fizičkom zdravlju, možda započnete novi režim vežbanja ili promenite ishranu. Takođe, možete biti motivisani da poboljšate radnu atmosferu ili uspostavite bolje odnose sa kolegama.

Bik (20. april – 20. maj)

Kreativnost i ljubavni život u centru pažnje
Mlad Mesec osvetljava vašu petu kuću, koja se odnosi na kreativnost, ljubav i zadovoljstvo. Ovo je idealno vreme za započinjanje novog kreativnog projekta ili za produbljivanje odnosa sa voljenom osobom. Možda ćete se osećati inspirisano da se posvetite hobiju koji vam donosi radost. Takođe, moguće je da ćete poželeti da provodite više vremena sa decom ili da se usmerite na aktivnosti koje podstiču vašu kreativnost.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Porodica i domaće okruženje u fokusu
Ovaj Mlad Mesec donosi promene u četvrtoj kući, koja vlada domom, porodicom i unutrašnjom sigurnošću. Možda ćete osećati potrebu da unapredite svoj životni prostor ili da se više posvetite porodičnim odnosima. Ovo je savršen trenutak za redekoraciju doma, renoviranje ili jednostavno za stvaranje toplije atmosfere u vašem okruženju. Takođe, može se pojaviti potreba za rešavanjem starih porodičnih pitanja ili za izgradnju čvršće emocionalne stabilnosti.

Rak (21. jun – 22. jul)

Komunikacija i obrazovanje
Mlad Mesec aktivira vašu treću kuću, koja se odnosi na komunikaciju, učenje i lokalne zajednice. Možete osetiti želju da unapredite svoje komunikacione veštine ili da započnete novi kurs koji će vam pomoći u profesionalnom razvoju. Ovo je povoljan trenutak za pisanje, učenje novih veština, kao i za unapređenje odnosa sa braćom, sestrama ili susedima. Vaša sposobnost da precizno i jasno prenesete ideje biće naglašena.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Finansije i lične vrednosti
Mlad Mesec osvetljava vašu drugu kuću, koja se odnosi na novac, vrednosti i sigurnost. Ovo je idealno vreme da preispitate svoje finansijske ciljeve i da postavite nove planove za povećanje prihoda. Možda ćete osećati potrebu da investirate u nešto što će vam dugoročno doneti stabilnost. Takođe, ovo je dobar trenutak da razmislite o svojim vrednostima i da ih uskladite sa načinom na koji upravljate svojim resursima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Liči razvoj i lični ciljevi
Ovaj Mlad Mesec se dešava u vašem znaku, donoseći priliku za novi početak u različitim aspektima života. Ovo je idealno vreme za postavljanje novih ličnih ciljeva, bilo da se odnose na vaš fizički izgled, zdravlje, karijeru ili odnose. Možete osetiti snažnu potrebu da se fokusirate na sebe, da redefinišete svoje prioritete i da preduzmete konkretne korake ka njihovom ostvarenju. Takođe, ovo je povoljno vreme za samopouzdanje i za rad na svom ličnom brendu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2